Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Πώς να σταματήσετε μία αιμορραγία σε 10 δευτερόλεπτα!

Το Cayenne είναι ένα φάρμακο 9000 περίπου ετών και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από τους ιθαγενείς Αμερικανούς ως τις μέρες μας. Ανήκει στην ίδια οικογένεια με τις πατάτες, τις ντομάτες και τις μελιτζάνες.
Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι αυτό το φυτό έχει πολλά υγιεινά και φαρμακευτικά οφέλη, μερικά από αυτά είναι η πρόληψη της καρδιακής προσβολής και του κρυολογήματος. Το καγιέν μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη της αιμορραγίας. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο το πιπέρι Cayenne είναι ένα φυτό που όλοι πρέπει να έχουν στο σπίτι τους, στο πλαίσιο έκτακτης ανάγκης πρώτων βοηθειών. Να πώς βοηθά και με ποιον τρόπο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.
σταματήσει η αιμορραγία γρήγορα
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Καγιέν για τις εξωτερικές πληγές:

Απλώστε λίγη ζεστή σκόνη απευθείας στο κόψιμο που αιμορραγεί και περιμένετε 10-15 δευτερόλεπτα να σταματήσει η αιμορραγία. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτόν τον τρόπο μόνο για μικρά κοψίματα και γρατζουνιές. Αν η πληγή είναι μεγαλύτερη διασπείρεται ένα κουταλάκι του γλυκού κόκκινη σκόνη σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και πιείτε το.
Το Cayenne είναι ένα ισχυρό στυπτικό, έτσι εξισορροπεί την πίεση του αίματος και το αίμα αρχίζει να πήζει. Επίσης απολυμαίνει το κόψιμο, και δεν υπάρχει χώρος για μολύνσεις.
Ο Δρ Schulze συνιστά το κόκκινο πιπέρι ως υπ 'αριθμόν πρώτη βοήθεια. Ο ίδιος συνιστά τη χρήση του Cayenne πάντα όταν υπάρχει πρόβλημα με την απώλεια αίματος ή ασθένειας των θρόμβων. Το Cayenne θα σας βοηθήσει πολύ, μπορεί να αυξήσει ακόμη και το ανοσοποιητικό σύστημα, διότι περιέχει βιταμίνες (Α και C),  καροτενοειδή  και αντιοξειδωτικά.
Πηγές
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα