Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η ενέργεια του πλανήτη και η αλλαγή του μέρος 2ο

Συνέχεια της ανακεφαλαίωσης
Δεύτερον Να θυμάστε πώς όλες οι προσωπικότητες ακόμη και η δική σας, έχουν τις περιόδους άμπωτης και πλημμυρίδας, σύμφωνα με τον νόμο. Οι περίοδοι άμπωτης στην περίπτωση εκείνων που έχουν εξέχουσα θέση προκαλούν σύγχυση σ’ όλους εκείνους που ακολουθούν την προσωπικότητά τους και όχι τον εσωτερικό Θεό μέσα στην ίδια την καρδιά.   


Οι περίοδοι άμπωτης και πλημμυρίδας είναι η έπαρση= υποδούλωση στο εγώ  και η αγάπη= συνάντηση με τον εαυτό- ψυχή- καρδιά. Κάθε άνθρωπος στον δρόμο της ζωής του αναζητά από το περιβάλλον του μία μορφή δόξας, γι αυτή παλεύει στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Αναζητά τη φήμη που θα του δώσει την αξία και την εξουσία που χρειάζεται για να νιώθει ότι χειραγωγεί έστω και έναν άνθρωπο από το οικείο περιβάλλον του και όχι μόνο.
Αυτός ο δρόμος περπατήθηκε αρκετά σε αυτόν τον πλανήτη και τον έχουμε διαβάσει σε όλες τις ιστορικές αναφορές από ανθρώπους που ήθελαν να κυριαρχήσουν σε όλο το εύρος του ανθρώπινου είδους και δεν έμειναν μόνο στο οικείο περιβάλλον τους, αλλά το άπλωσαν σε όλο τον πλανήτη. Είναι αυτοί οι άνθρωπο που ποτέ δεν κατάφεραν να κυριαρχήσουν επάνω στους ίδιους τους εαυτούς τους και στα πάθη τους, τα οποία εξελίχθηκαν σε βρικόλακες με αποτέλεσμα να αποτελειώσουν τόσες χιλιάδες κόσμο. Αναφορά στα άτομα δεν θα κάνω γιατί είμαι σίγουρη ότι στο μυαλό του καθενός ήρθε και κάποιος από όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έκανε κουμάντο η άμπωτη τους δηλαδή η έπαρση. 

Τώρα στον πλανήτη μας θεωρώ ότι όλοι μας έχουμε περάσει μια διαδρομή μεγάλης χρονικής έπαρσης και από τη χειρότερη διαδρομή αυτής της άμπωτης. Η έπαρση δυστυχώς δεν παρέμεινε μόνο από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά απλώθηκε σε ολόκληρο το περιβάλλον του πλανήτη.
Οι «κεφαλές» του πλανήτη τώρα τα τελευταία χρόνια βιώνουν κι εκείνοι με τη σειρά τους τη χειρότερη μορφή άμπωτης και με τον τρόπο τους επηρεάζουν όλους εμάς τους απλούς ανθρώπους έχοντας εισβάλει στις συνειδήσεις μας με μεγάλη επιτυχία. Αφού αδέρφια μεταξύ τους τρώγονται, αφού μπορεί ένας συνάνθρωπός μας που έχει μία μορφή εξουσίας να χτυπάει χωρίς κανένα ανθρώπινο στοιχείο μέσα του, ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, να τους κόβει το ρεύμα κλπ και να συνεχίζει να ζει χωρίς ίχνος ντροπής. Αφού γονείς έχουν φτάσει στο σημείο να ξεπουλάνε το ίδιο τους το αίμα, τα παιδιά τους. Μετατραπήκαμε σε ζουλού και μεταχειριζόμαστε τα ζώα και τα φυτά με τον πιο αισχρό τρόπο. Άρα σε τι και σε ποιο τομέα είμαστε το πιο ανεπτυγμένο είδος στον πλανήτη ? Μήπως να αρχίσουμε να ντρεπόμαστε ? Μήπως να αρχίσουμε να αναθεωρούμε την άποψη της άμπωτης ? 

Η εξουσία αυτή τη στιγμή του πλανήτη είπαμε ότι βρίσκεται στην μεγαλύτερη έξαρση της άμπωτης και δυστυχώς εμείς είμαστε σαν μουδιασμένοι χωρίς να κάνουμε μία ουσιαστική αναθεώρηση τουλάχιστον σε ατομικό επίπεδο. Στην δική μας άμπωτη- έπαρση έχει βασιστεί η εξουσία και τώρα με αυτή μας μεταχειρίζεται, μας εξουσιάζει και μας εκβιάζει. Ήξεραν και ξέρουν ότι κάθε ένας από μας έχει ανάγκη από δόξα, από φήμη η οποία δεν έμεινε μόνο στο οικείο περιβάλλον μας αλλά την μεταφέραμε και στις δουλειές μας. Όλοι μας αναζητούσαμε μία θέση διευθυντή, μας άρεσε η πολυθρόνα και η καταξίωση τόσο η οικονομική αλλά και το να μπορούμε να δίνουμε εντολές. 

Οπότε τώρα πληρώνουμε όλοι μαζί τη δική μας άμπωτη και την άμπωτη της εξουσίας. Η δική μας γκρεμίστηκε και εκείνων θέριεψε και θα θεριέψει κι άλλο, μέχρι να μας δουν τελειωμένους και απόλυτα παραδομένους !!! 
Ήρθε η ώρα να χαμηλώσουμε όλοι μαζί τους «τόνους» της άμπωτης, να επιστρέψουμε στην πλημμυρίδα, δηλαδή να επιτρέψουμε να κάνει στη ζωή μας την εμφάνισή της η καλοσύνη, η ταπεινότητα, οι ουσιαστικές σχέσεις μέσα από τον σεβασμό και όχι μέσα από τον χειρισμό. 

Να πάρουμε ως οδηγό την άμπωτη- πλημμυρίδα του ενός και μοναδικού ανθρώπου στον πλανήτη που τα είχε εξισώσει τον Ιησού και μέσα από την δική Του διδασκαλία για την Αγάπη να ξανά δούμε το πραγματικό Φως του Ήλιου, για να βγούμε μια για πάντα από το ουτοπικό σεληνόφως που μόνο φως δεν είναι γιατί είναι ένα σκοτεινό αντικείμενο διαστρέβλωσης της αλήθειας. Ας σταματήσουμε το σκοτάδι της κακίας και του εγωισμού που τόσα χρόνια ζούμε.
Συνεχίζεται… 

Δωροθέα
 
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα