Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Τα οφέλη της κατανάλωσης 30 γραμμαρίων ελαίου καρύδας!

καταναλώνουν-30-γραμμάρια-of-καρύδα-λάδι-σε-ένα-daily-βάση-εδώ-είναι-τι-είναι-πρόκειται-να-να συμβεί


το λάδι καρύδας θεωρείται ως μία εξωτική τροφή σε πολλές χώρες και κυρίως καταναλώνεται από ανθρώπους για τους οποίους η υγιεινή διατροφή είναι πολύ σημαντικό μέρος της ζωής τους.

Το λάδι καρύδας είναι ένα από τα υγιέστερα και πιο χρήσιμα συστατικά. 

Περιέχει μοναδικό συνδυασμό λιπαρών οξέων ο οποίος διαθέτει ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες που ονομάζεται μέσης αλυσίδας λιπαρά τριγλυκερίδια. 

Τα περισσότερα από τα τριγλυκερίδια λιπαρών οξέων »θεωρούνται ως μία μακρά αλυσίδας, αλλά, το έλαιο καρύδας μεταβολίζει διαφορετικά. 

Αυτά τα τριγλυκερίδια πηγαίνουν από το ήπαρ στο πεπτικό σύστημα, όπου χρησιμοποιούνται ως μία γρήγορη πηγή ενέργειας.

Οι άνθρωποι του Νότιου Ειρηνικού έχουν καλή γενική υγεία και ένα πολύ μικρό ποσοστό καρδιακών παθήσεων σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο, και αυτό οφείλεται στη χρήση καρύδας.

Χρήσιμες ιδιότητες που μπορούν να αποκτηθούν από την κατανάλωση 30 γραμμάριων ελαίου καρύδας:


Μεγάλη πηγή λαυρικού οξέος

- Το λαυρικό οξύ είναι ικανό να καταστρέφει ιούς, βακτήρια και μύκητες και βοηθά στην καταπολέμηση διαφόρων τύπων ασθενειών. Όταν το έλαιο χωνεύεται, στο σώμα δημιουργούνται μονογλυκερίδια γνωστά ως monolarin.Τόσο το λαυρικό οξύ και η μονολαυρίνη βοηθούν στη διαδικασία της καταστροφής των επιβλαβών παθογόνων.

Βελτιώνει τη διαδικασία της πέψης

- Οι άνθρωποι που υποφέρουν από πεπτικά προβλήματα πρέπει να προσθέσουν έλαιο καρύδας στην καθημερινή τους διατροφή. Θα βοηθήσει με προβλήματα που σχετίζονται με τον πεπτικό σωλήνα , εντερικά προβλήματα και προβλήματα στο στομάχι. Τα λιπαρά οξέα περιέχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες που καταπραΰνουν τα βακτήρια, την Candida και άλλα παράσιτα που προκαλούν την κακή πέψη.

Βοήθεια στον έλεγχο του σωματικού βάρους

- Η καρύδα βοηθά στην απώλεια του υπερβάλλοντος βάρους, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς. Είναι εύκολη στην πέψη και προστατεύει το σώμα από την αντίσταση στην ινσουλίνη.

Βοήθεια στον έλεγχο του διαβήτη τύπου 2

- Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι το έλαιο καρύδας βοηθά την προστασία ενάντια στην αντίσταση στην ινσουλίνη και έτσι μειώνει τον κίνδυνο του διαβήτη τύπου 2.

Βοηθάει στη μείωση της όρεξης

- Μία από τις καλύτερες ιδιότητες του ελαίου καρύδας είναι ότι μειώνει τα συναισθήματα της πείνας. Αυτό σχετίζεται με τον τρόπο με τον οποίο τα λιπαρά οξέα μεταβολίζονται σε κετόνη, η οποία ενεργεί για να μειώσει την όρεξη και δημιουργείται κατά την διάρκεια της κατανάλωσης ελαίου καρύδας.

Μαγειρική σε υψηλές θερμοκρασίες

- Λόγω της μέσης αλύσου λιπαρών οξέων, το λάδι καρύδας έχει υψηλότερο όριο θερμοκρασίας από τα περισσότερα έλαια. Το ελαιόλαδο οξειδώνει μόλις φθάσει στο σημείο βρασμού, και δημιουργεί ελεύθερες ρίζες, σε αντίθεση με το έλαιο καρύδας.

Επιβραδύνει τόσο την γήρανση όσο και τη διαδικασία της εμφάνισης ρυτίδων

- Το λάδι καρύδας είναι ιδανικό για την περιποίηση του δέρματος. Βοηθάει στη διατήρηση ισχυρών συνδετικ΄ψν ιστούς και προλαμβάνει τις ρυτίδες και άλλα δερματικά προβλήματα. Χρησιμοποιήστε το σε καθημερινή βάση ώστε το δέρμα σας να είναι λείο και λαμπερό. Θα διευκολύνει επίσης τις ρυτίδες και θα αποτρέψει την εμφάνιση νέων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα