Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

4 κοινές συνήθειες που προκαλούν χαλάρωση στο στήθος

Αποτέλεσμα εικόνας για 4 Common Habits That Cause Sagging Breasts
Δυστυχώς, τα χαλαρωμένα στήθη αποτελούν ένα πρόβλημα που καμία γυναίκα δεν μπορεί να αποφύγει εντελώς, και αυτό εξαρτάται από τη γενετική, την ηλικία και το θηλασμό. Ευτυχώς, μπορείτε τουλάχιστον να ελέγξετε μερικές από τις αιτίες που επιταχύνουν το φαινόμενο αυτό.
Εάν δεν θέλετε να δείτε να κρέμονται τα στήθη σας, είναι καλύτερο να απαλλαγείτε από κάποιες συνήθειες.

Ακραίες δίαιτες
Πέντε κιλά περισσότερο ή λιγότερο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σας δημιουργήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα, αλλά το φαινόμενο γιο-γιο των 10 κιλών, σίγουρα θα σας επηρεάσει. Κάθε φορά που γίνεστε παχύτερες ή λεπτότερες, ο ιστός του μαστού σας απλώνεται σαν ελαστικό και γίνεται πιο χαλαρός.
Κάπνισμα
Οι αρνητικές συνέπειες αυτής της ανθυγιεινής συνήθειας θα επηρεάσει κυρίως τους πνεύμονες σας, και στη συνέχεια το δέρμα. Λόγω της μειωμένης ποσότητας του οξυγόνου που έρχεται στο δέρμα, ακόμη και η μικρότερη ποσότητα καπνού τσιγάρου προκαλεί την απώλεια βάρους και τη γήρανση.
Ξεχνώντας την προστασία από τον ήλιο
Η έκθεση του δέρματος σε υπεριώδεις ακτίνες, χωρίς την εφαρμογή ενός προστατευτικού παράγοντα προκαλεί το τέντωμα του κολλαγόνου, και επομένως την εμφάνιση πρόωρων ρυτίδων. Δυστυχώς, το δέρμα στο στήθος εδώ δεν αποτελεί εξαίρεση.
Σουτιέν 
Είτε πρόκειται για διαμονή στο σπίτι ή για εφίδρωση στο γυμναστήριο, η βαρύτητα είναι βαρύτητα. Όσο περισσότερο  μετακινείτε το στήθος σας προς τα επάνω και προς τα κάτω, τόσο περισσότερο το δέρμα και το κολλαγόνο τεντώνονται. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να έχετε ένα σουτιέν με καλή υποστήριξη.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα