Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Στην ΕΣΗΕΑ ο Βαρουφάκης: Ψάχνει για δημοσιογράφο που δεν του έχει δώσει συνέντευξη!

varoufak
«Αυτό που ήρθε να αναζητήσει σήμερα ο κύριος Βαρουφάκης δεν είναι ρεαλιστικό» σχολίασε με καυστικό ύφος η πρόεδρος της Ένωσης κατά την άφιξη του υπουργού.
Στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών, με μοναδικό στόχο να ψάξει στα μητρώα της για κάποιον δημοσιογράφο που δεν του έχει παραχωρήσει συνέντευξη ή έστω απλές δηλώσεις για την οικονομική κρίση, κατέφθασε νωρίς το πρωί της Τρίτης ο Έλληνας Υπουγός Οικονομικών με την γνωστή Yamaha του.
Κατά την είσοδό του στο κτίριο της οδού Ακαδημίας ο Γιάνης Βαρουφάκης παραχώρησε τις ακόλουθες δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν απ’ έξω:
«Ήρθα σήμερα εδώ για να σιγουρευτώ ότι δεν έχει μείνει ακόμη κάποιος δημοσιογράφος σε αυτή τη χώρα που να μην του έχω δώσει συνέντευξη.

Από τότε που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Υπουργός έβαλα ένα στοίχημα με τον εαυτό μου: Να μην μείνει δημοσιογράφος στον πλανήτη γη που να στερηθεί της τιμής να μου πάρει έστω μία δήλωση για την οικονομική κρίση.
Σε πολύ λίγο πρόκειται να καταθέσω επίσημη αίτηση στην οποία θα ζητώ να μου υποβληθεί άμεσα αναλυτική λίστα των μελών της ΕΣΗΕΑ.
Εν συνεχεία, θα αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα έναν-εναν τους δημοσιογράφους και θα τους ρωτάω εάν μου έχουν πάρει συνέντευξη.
Ένας υπουργός που δίνει 1.000 συνεντεύξεις την ημέρα όπως εγώ δεν είναι δυνατόν να κρατάει στη μνήμη του τους δημοσιογράφους που είχαν την τιμή να του υποβάλουν ερωτήσεις.
Σε περίπτωση που διαπιστώσω ότι έχω δώσει όλες τις συνεντεύξεις που θα ήταν δυνατόν να δώσει κάποιος στην Ελλάδα, θα συνεχίσω την έρευνα στις αντίστοιχες ενώσεις συντακτών των άλλων χωρών.
Μόλις τελειώσω με τις συνεντεύξεις στον πλανήτη γη, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αναζητήσω ευκαιρίες για συνέντευξη ή δηλώσεις σε και άλλους πλανήτες που -μέχρι στιγμής- δεν τους έχουν τιμήσει με παροχή συνεντεύξεων άλλοι Υπουργοί Οικονομικών».
Παρά πάντως την χαρακτηριστική όρεξη και διάθεση για έρευνα που φαίνεται να είχε ο τσάρος της ελληνικής οικονομίας κατά την άφιξή του στο κτίριο, στελέχη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης που είναι παρόντα στα γραφεία θεωρούν την έρευνα του Βαρουφάκη μάταιη και του συνιστούν να επιστρέψει στο Υπουργείο του προκειμένου να μην χάνει χρόνο αναίτια.
«Επειδή θέλω να είμαι τυπική στη δουλειά μου θα φροντίσω να έχει στα χέρια του τη λίστα με τα μέλη μας εντός της ημέρας. Νομίζω όμως ο κύριος Βαρουφάκης πως χάνει το χρόνο του.
Εάν εγώ ήμουν στη θέση του θα άρχιζα να ψάχνω από τώρα τρόπο να μεταβώ σε άλλους πλανήτες προκειμένου να δώσω συνέντευξη και σε μη γήινες οντότητες».
δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους η Γραμματέας της Ένωσης που έιχε την τιμή να αναλάβει την διεκπεραίωση του αιτήματος του κυρίου Βαρουφάκη.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα