Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Τώρα μας κλέβουν και τον ήλιο;



Το 2011, ο τότε πρόεδρος του Ιράν κατηγόρησε δημόσια τη Δύση για την χειραγώγηση του κλίματος – ίσως και ο μοναδικός που το έχει ποτέ κάνει.

Η Δύση μας κλέβει τη βροχή, είπε συγκεκριμένα, δηλώνοντας ότι αυτό είναι ένας έμμεσος πόλεμος. Η έλλειψη νερού για τους Ιρανούς, σήμαινε και σοβαρά προβλήματα στις καλλιέργειες. Τη χρονιά εκείνη, η Ευρώπη είχε αρκετά χιόνια και βροχές ενώ το Ιράν υπέφερε λειψυδρία.  Οι μετεωρολόγοι μας, είπε, μας εξήγησαν πως γίνεται αυτό. Αδειάζουν τα σύννεφα στα δικά τους μέρη, πριν αυτά προλάβουν να φτάσουν ως εδώ.
Φυσικά… τον έβγαλαν τρελό! Μόνο που από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια…


Γνωστές οι μέθοδοι τροποποίησης καιρού οι οποίες με τα χρόνια έχουν αναχθεί σε υψηλή τέχνη, και συγκαταλέγονται στα σιωπηλά όπλα μαζικής καταστροφής.
Αν όμως κάποιος έχει τον τρόπο να σου κλέψει τα σύννεφα, γιατί να μην έχει και τον τρόπο να σου φορτώσει και τα δικά του; Αν αυτός επιθυμεί έναν πιο ήπιο χειμώνα, με μεγαλύτερες περιόδους ηλιοφάνειας, γιατί να μην σου κάνει πάσα λίγο από την κακοκαιρία του για να ξαλαφρώσει; Οι Βόρειες Ευρωπαϊκές χώρες είναι γνωστές για τους βαρείς χειμώνες. Αλλά οι Νότιες είναι επίσης γνωστές για τους πιο σύντομους και ελαφρείς.
Όμως φέτος οι όροι αντιστράφηκαν. Ο Νότος και τα Βαλκάνια υποφέρουν από κακοχειμωνιά, βαριά και μακρά. Τρεις μήνες τώρα η Ελλάδα έχει υποστεί τις συνέπειες τις κακοκαιρίας, με ακραία φαινόμενα, πλημμύρες, πολικές θερμοκρασίες και ξανά πάλι από την αρχή. Αλλά και η Ιταλία και άλλες Βαλκανικές χώρες, που η κακοκαιρία οξύνει την ήδη δύσκολη οικονομική τους θέση.
Δείτε στο βίντεο πόσο καθαρός είναι σχεδόν όλος ο Βορράς και τι γίνεται κάτω, καθώς επίσης τις γνωστές “ανωμαλίες” του δορυφόρου που πάντα πάνε σετ με τα καιρικά ανώμαλα φαινόμενα: ΕΔΩ
Και μετά από λίγο, μια ακόμα ‘ανωμαλία':
Στιγμιότυπο 2015-03-18, 7.53.42 μ.μ.

Αλλά και οι εικόνες της ΝΑΣΑ δεν έχουν καλύτερη “εικόνα”:
Και τι να την κάνεις τη ‘λύση’ για μερικές κιλοβατώρες της ΔΕΗ που θα δοθούν -όταν και αν δοθούν- σε μερικές άπορες οικογένειες, όταν το οικογενειακό πορτοφόλι της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού μάδησε για τον Φλεβάρη που δεν Φλέβισε και τον Μάρτη στο χέρι -μια λαϊκή παράδοση των Βαλκανίων για τον απότομο ήλιου του Μαρτίου- που αποδείχθηκε αχρείαστος;  Ναι, ναι, παλουκοκαύτης είναι ο Μάρτης, θα πει κάποιος, αλλά για λίγες μέρες και όχι όλο το μήνα.
Οι καιρολόγοι προσεκτικά αποφεύγουν να δώσουν μακροπρόθεσμες προβλέψεις για το πότε τελικά θα αποφασίσει να έρθει η Άνοιξη στη χώρα μας. Έχουν πια καταλάβει ότι με τους χειραγωγούς του καιρού άκρη δεν βγάζεις και περιμένουν. Και δεν θα εκπλαγώ, να ψήσουμε φέτος γαλοπούλα αντί αρνιού, έτσι όπως το πάνε.
Λεφτά πεταμένα για μια υποτυπώδη θέρμανση, κανενός πια το σπίτι δεν είναι όσο θα έπρεπε ζεστό, μελαγχολία λόγω έλλειψης ήλιου και μετά θέλουν να μας βάλουν και ΑΠΕ για ηλιακή ενέργεια.
Πώς, βρε ανόητοι; Αφού μας κλέβουν τον ήλιο!
Ευτυχώς που έχουμε αριστερή κυβέρνηση που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει, εκτός από τα αεροπλάνα που πετούν και μέταλλα σκορπούν και τον καιρό χειραγωγούν!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα