Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Μηλόξυδο για την Ιγμορίτιδα!



Η Μόλυνση των ρινικών κόλπων είναι μια φλεγμονή που επηρεάζει την επένδυση των ρινικών κόλπων και συχνά οδηγεί σε επίμονο πονοκέφαλο, πυρετό και πόνο του προσώπου.
Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τα ιγμόρεια σας και να σκοτώσετε τα βακτήρια και τους ιούς που προκαλούν αυτά τα προβλήματα υγείας. Το μηλόξυδο είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέτρα.
μήλο-μηλίτη ετοιμάζω-για-κόλπων
Το μηλόξυδο έχει χρησιμοποιηθεί επί μακρόν για πολλούς σκοπούς. Είναι μία από τις πιο ισχυρές φυσικές θεραπείες για διάφορες ασθένειες.
Είναι γεμάτο με βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες, και αντιοξειδωτικά. Περιέχει μοναδικά οξέα τα οποία προσδένονται σε τοξίνες και διευκολύνουν την αποβολή τους από το σώμα. Αυτά τα οξέα είναι αποτελεσματικά στην καταστροφή των βακτηρίων, των μυκήτων και της καντιντίασης.

Πάντα να αγοράζετε ακατέργαστο, αφιλτράριστο, μη παστεριωμένο, και βιολογικό μηλόξυδο για να πάρετε τα μέγιστα οφέλη. Δοκιμάστε αυτό το συνδυασμό για να καταπραΰνετε τα συμπτώματα σας.
Το μηλόξυδο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, και η καψαϊκίνη, ένα ενεργό συστατικό στο πιπέρι καγιέν, αντιμετωπίζει παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων των ρινικών κόλπων.
Συστατικά:
  • 1/4 φλιτζάνι μηλόξυδου, αφιλτράριστο
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας ακατέργαστο μέλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
  • χυμό λεμονιού (από 1 φέτα)
Προετοιμασία:
Βράζουμε το νερό. Αναμιγνύουμε ζεστό νερό και μηλόξυδο  σε ένα ψηλό ποτήρι. Προσθέτουμε το μέλι και το πιπέρι καγιέν. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Πίνουμε συχνά μέχρι να βελτιωθεί η κατάστασή μας.
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα