Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πώς ο Κουρκουμάς σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα (Βίντεο)

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο καρκίνος αποτελεί σήμερα την πιο παγκόσμια εξαπλωμένη νόσο. Ωστόσο, με τη βοήθεια κάποιων εναλλακτικών λύσεων, όπως η χρήση του κουρκουμά υπάρχουν πιθανότητες τα αποτελέσματά του να μην είναι τόσο καταστροφικά!
Ο κουρκουμάς ανήκει στην ίδια οικογένεια με τη πιπερόριζα (τζίντζερ) και ως επί το πλείστον χρησιμοποιούνται σε ασιατικά πιάτα για να δοθεί ιδιαίτερη γεύση στο φαγητό. Αν κάνετε μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε ότι αυτό το μπαχαρικό παρέχει σημαντικά οφέλη για την υγεία.
πώς-κουρκούμη-σκοτώνει-καρκίνο-κύτταρα-βίντεο
25 διαφορετικοί ασθενείς που είχαν υποστεί προ-καρκινικές αλλοιώσεις στα όργανά τους τέθηκαν υπό κλινική μελέτη η οποία έδειξε ότι ένα δραστικό συστατικό στον κουρκουμά, επίσης γνωστό ως κουρκουμίνη, έχει τις ικανότητες να αποτρέπει τις προ-καρκινικές αλλοιώσεις που οδηγούν στον καρκίνο.

Αυτό το συστατικό, δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία των κυττάρων του σώματος από μόρια γνωστά ως ελεύθερες ρίζες που μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα.
Τα αποτελέσματα που ελήφθησαν από διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι η κουρκουμίνη παρεμποδίζει αρκετά σημαντικά μοριακά μονοπάτια που προκαλούν την ανάπτυξη του καρκίνου , τη διεύρυνση και διάδοση του.

Η Κουρκούμη πιστεύεται ότι αναστέλλει το σχηματισμό καρκινογόνων ενζύμων, όπως αναφέρουν οι ερευνητές.
"Στην εκμάθηση της μοριακής βιολογίας των οδών του καρκίνου, καθώς και στην εκμάθηση του τι στην πραγματικότητα δείχνει η ένδειξη της επίδρασης των προιόντων φυσικών εκχυλισμάτων σε διάφορους σχετικούς μοριακούς στόχους σε διάφορες μορφές καρκίνου, βλέπουμε ότι υπάρχει πραγματικά ένα αρκετά μεγάλο ποσό αποδείξεων που υποστηρίζει τη χρήση διαφόρων μορίων , φυσικών προϊόντων, και φαρμακευτικών προϊόντων που έχουν ήδη εγκριθεί και που εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα υπάρχουν τριγύρω μας και επηρεάζουν την αντικαρκινική δραστικότητα κατά μήκος αυτού του μονοπατιού σε αυτόν τον στόχο. Αυτό ονομάζεται μοριακά στοχευμένη θεραπεία κατά του καρκίνου, και χρησιμοποιείται ευρέως στην ογκολογία στις μέρες μας. Εκείνο που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι η χρήση φυσικών προϊόντων για την μοριακά στοχευμένη αντικαρκινική δραστικότητα. Προετοιμάζω γι'αυτό τους ασθενείς μου, γιατί η βάση δεδομένων δείχνει και υποστηρίζει τη χρήση αυτών των συστάσεων θεραπείας. "

 Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί:


 Πηγές:
healthyfoodhouse

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα