Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

reflections-4
Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ιχθύ , ο Ήλιος κρύβεται πίσω από το Φεγγάρι ,  ο άνθρωπος ψάχνει το καταφύγιο για να καλύψει τα συναισθήματα του, να μην φανερώσει τις ευαίσθητες χορδές της προσωπικότητας του ..να καμουφλάρει την εικόνα του, να φορέσει τη μάσκα του;

Ο ΉΛιος στους Ιχθείς δεν έχει δική του ταυτότητα, συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά όλων των ζωδίων , και κουνάς το κεφάλι σου καταφατικά , ότι πραγματικά  δεν μπορείς να καταλάβεις τι καπνό φουμάρουν οι εκπρόσωποι του υδάτινου αυτού ζωδίου. 

Ο Ποσειδώνας έχει κρυφή δύναμη σαν πλανήτης που κυριαρχεί στους Ιχθείς,  μια που κατοικεί στα βάθη των ωκεανών…, και ανάλογα με τις κυκλοθυμικές του διαθέσεις , ανατρέπει επικίνδυνα τον κόσμο σου.

Οι Ιχθείς εύκολα κλαίνε, γελάνε, και μπαινοβγαίνουν στην ζωή σου, σαν κομπάρσοι γιατί δυσκολεύονται να αποδεχτούν την γήινη, ατελής φύση τους,  και ετσι μπερδεύουν τα όρια τους .


Η Ολική έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου , στην αναιρετική μοίρα , 29η στους Ιχθείς , μιλάει για στιγμιαία αποφυγή της πραγματικότητας, για κλάματα, για όνειρα που μοιάζουν απραγματοποίητα, αλλά πιο πολύ για την ανάγκη σου να κλείσεις το παλαιό κεφάλαιο της ζωής σου , αφού όμως πρώτα θρηνήσεις παλιές πληγές που ματώνουν ..ξανά.

Με την Νέα όμως Σελήνη στους Ιχθείς , θα χαιδέψεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου , ανακαλύποντας τις ψυχικές σου δυνάμεις , και τελικά όλα εσύ τα δημιουργείς..

Βγαίνεις από το αδιέξοδο!
(επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού , Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες των τελευταίων ημερών, και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 29η)

Με αγάπη
Χριστίνα Τανταλίδου

 christinatantalidou

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα