Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ


signs_of_the_zodiac__aries_by_nozomi_art-d6dp3d1
Η Εαρινή Ισημερία , η Άνοιξη  μπαίνει δυναμικά με τον Ήλιο στον παρορμητικό , φλογερό και μπροστάρη Κριό. Ο Ήλιος στον Κριό πυροδοτεί την ανάγκη σου να πάρεις την πρωτοβουλία , να κάνεις το πρώτο βήμα , και να εκδηλώσεις τις ικανότητες σου , σίγουρος για την επιτυχία σου.
Με τον Ήλιο στους Ιχθείς έζησες το παραμύθι της απογείωσης σου , δηλαδή της φυγής από την σκληρή και πολλές φορές τοξικής πραγματικότητας, και είδες τα πράγματα από ψηλά, και με κάποια απόσταση . Έτσι άσκησες βέτο στα «προβλήματα» και στους συνήθεις ύποπτους που σαμποτάρουν την ψυχολογία σου , επιλέγοντας να κυνηγήσεις ένα άπιαστο …όνειρο!
Τώρα με τον Ήλιο να διανύει το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου , τον Κριό , έχεις επιστρέψει  από το διαστημικό σου ταξίδι,  και είσαι έτοιμος για την προσγείωση.. Ο Κριός έχει τη δική του προσωπικότητα , διαχωρίζει τον εαυτό του εύκολα από το σύνολο και λειτουργεί ως αυτόνομη μονάδα.  Μην ξεχνάς ότι ο Άρης είναι ο πλανήτης που κυριαρχεί στον Κριό , και είναι ο κύριος υπεύθυνος για την έκδηλη ανταγωνιστικότητα που εκδηλώνουν οι εκπρόσωποι του ζωδίου αυτού. Πραγματικά οι Κριοί βασίζονται αρκετά στο ένστικτο τους και υπερασπίζονται με πάθος προσωπικές , επαγγελματικές επιλογές γιατί βλέπουν τη ζωή σαν ένα πεδίο.. μάχης. Αποκλείεται να αποδεχτούν την ήττα τους και προκαλούν συνέχεια τους αντιπάλους , μέχρι να πάρουν τη ρεβάνς και στεφθούν πάλι νικητές.

Όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Κριό με Κρόνο, Δία , Πλούτωνα και Ουρανό.
Θετικές όψεις , το τρίγωνο της φωτιάς που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο, τον Δία ευνοεί τους τολμηρούς , ριψοκίνδυνους , και εσένα δηλαδή που πιστεύεις ότι η τύχη είναι με το μέρος σου..
Αρνητικές όψεις το παρορμητικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου υπόσχεται να σε ..τιμωρήσει στην περίπτωση που ξεπεράσεις τα όρια.. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται και κινήσου με ψυχραιμία .
Η Σύνοδος, η ακριβής συνάντηση των πλανητών στο ίδιο ζώδιο , Ήλιος και Ουρανόςμαζί , μιλάει για ανατροπές , ευχάριστες εξελίξεις αλλά και επικίνδυνα σκαμπανεβάσματα.
Στις  25 Μαρτίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού συναντά τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη και επανεξετάζεις τα βήματά σου κυρίως στον επαγγελματικό σου χώρο, καταλήγοντας όμως σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.  Μπορείς να αξιοποιήσεις γνωριμίες με άτομα που έχουν κοινό όραμα και εμπνέουν εμπιστοσύνη.
Επηρεάζονται Κριοί γεννημένοι 25,26 Μαρτίου , Λέοντες 28,29 Ιουλίου , Τοξότες 27,28 Νοεμβρίου , όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κυρίως στην 4η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων
Στις 2 Απριλίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του φαινομενικά ανάδρομου Δία από τον Λέοντα , και σταματάς να κολυμπάς σε στάσιμα..νερά ! Ξεπερνάς την αναποφασιστικότητα σου , επινοείς νέες μεθόδους υλοποίησης , πατάς κόκκινες γραμμές , Διεκδικείς !
Επηρεάζονται Κριοί γεννημένοι 3,4 Απριλίου, Λέοντες 5,6 Αυγούστου, Τοξότες  5,6 Δεκεμβρίου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κυρίως στην 12η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.
Στις 5,6 Απριλίου ο Πλούτωνας φρενάρει την συνεχή πορεία σου και νιώθεις πάλι τη θηλιά να σφίγγει το ..λαιμό σου. Παραισθήσεις έχεις και απόφυγε να εκδηλώσεις φόβους, ανησυχίες που διαταράσσουν τις ισορροπίες.  Ξεκουράσου, έλεγξε το πλάνο σου, ζήτα διάλειμμα.
Στις 6,7 Απριλίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού χειροκροτεί το κουράγιο που δείχνεις στις δύσκολες στιγμές σου , και με τον Ουρανό παρέα , ετοιμάσου να ζήσεις ουρανοκατέβατες ιστορίες …που θα σε σπρώξουν όμως σε ένα καλύτερο αύριο .
Επηρεάζονται Κριοί γεννημένοι 6 Απριλίου , Καρκίνοι 8 Ιουλίου, Ζυγοί 9 Οκτωβρίου , Αιγόκεροι 6 Ιανουαρίου, και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κυρίως στην 15η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα