Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Πως το Έλαιο Κάνναβης σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα! (Βίντεο)

Πάνω από 14 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο νοσούν από  καρκίνο κάθε χρόνο. Σε ετήσια βάση, πάνω από 8,2 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από αυτή τη φοβερή ασθένεια. Θεωρείται ότι τα επόμενα 20 χρόνια ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε 70 επί τοις εκατό.
Παρά τα δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανώνται στην έρευνα για την εύρεση μιας θεραπείας κατά του καρκίνου, οι επιστήμονες δεν είναι προφανώς σε θέση να εφεύρουν μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ανακάλυψη, η οποία θα μειώσει την αγωνία των ανθρώπων και τους αμέτρητους θανάτους σε όλο τον κόσμο.
Παρ' όλ' αυτά, η μητέρα φύση παράγει ένα είδος αντι - καρκινικών προϊόντων   που, δυστυχώς, δεν μπορούν να κατοχυρωθούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ένα τέτοιο πράγμα είναι το έλαιο κάνναβης .
Σε μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, η θετική επίδραση της κάνναβης στον κακοήθη καρκίνο του εγκεφάλου έχει ερευνηθεί.


Η Δρ Christina Sanchez, μία μοριακή φυσιοδίφης από το Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης είχε την ευκαιρία να εξηγήσει την επίδραση της κάνναβης στον καρκίνο. Σε διάφορα συνέδρια και φόρουμ εξήγησε πως από τη μία πλευρά τα κανναβινοειδή από την κάνναβη καταστρέφουν τα καρκινικά κύτταρα, ενώ από την άλλη πλευρά ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς.
Η THC απομακρύνει την απόπτωση των κυττάρων από όλα τα ζωντανά κύτταρα που έχουν μη υγειή ανάπτυξη και έχουν ένα είδος ακανόνιστου DNK ενώ την ίδια στιγμή αφήνουν τα φυσιολογικά, υγιή κύτταρα ανέπαφα.
Η ομάδα της Δρ Sanchez πέρασε το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην παρατήρηση της επίδρασης της THC επί των καρκινικών κυττάρων του εγκεφάλου, του προστάτη, του στήθους, του παγκρέατος και της λευχαιμίας, θεωρώντας τους ως τους πιο πολύπλοκους τύπους καρκίνου.
Η Δρ Sanchez δημοσίευσε την έρευνά της το 2010 στο περιοδικό PMS που αποτελεί μέρος της Εθνικής Βιβλιοθήκης της ιατρικής στις ΗΠΑ.
Η έρευνα ονομάστηκε, τα κανναβινοειδή μειώνουν τα ErbB2 που οδηγούν την πρόοδο του καρκίνου του μαστού μέσω της αναστολής της Akt. Ωστόσο, μόνο μικρός αριθμός των χωρών αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία, θεωρώντας ότι αυτό το επικίνδυνο φάρμακο δεν πρέπει να αναμιγνύεται με την τακτική φαρμακευτική αγωγή.
πώς-κάνναβης-λάδι-σκοτώνει-καρκίνο-κύτταρα
Η εξαφάνιση του καρκίνου του εγκεφάλου μετά από 8 μήνες από τη χρήση κάνναβης
Αν σκάψετε λίγο βαθύτερα σε ιατρικά περιοδικά και σελίδες μπορείτε να βρείτε αυτή τη μελέτη από το 1974, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου με την ονομασία: αντινεοπλασματική δράση των κανναβινοειδών. Αυτή η μελέτη δείχνει πως τα καρκινικά κύτταρα του πνεύμονα σε πειραματικά ποντίκια, στα οποία δόθηκαν έλαιο κάνναβης από το στόμα, πέθαναν.
πώς-κάνναβης-λάδι-σκοτώνει-καρκίνο-κυττάρων2
Δείτε πώς τα καρκινικά κύτταρα του εγκεφάλου εξαφανίζονται μετά από 20 ώρες από την κατανάλωση ελαίου κάνναβης
Ο Δρ Manuel Guzman, το 1998 έκανε μια σοβαρή έρευνα της κυτταρικής απόπτωσης που προκαλείται από τα κανναβινοειδή από την κάνναβη. Το 2002 δημοσίευσε μια μελέτη στο περιοδικό Nature Medicine, στο οποίο εξηγεί λεπτομερώς την καταστροφή των κακοήθων κυττάρων του καρκίνου του εγκεφάλου που εκτελούνται από τα κανναβινοειδή.
healthyfoodhouse

Επιμέλεια Κειμένου dorieas


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα