Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον κόλιανδρο ως φάρμακο: Αποτοξινώστε το σώμα σας από τον υδράργυρο και χτυπήστε την χρόνια φλεγμονή!

Το Κόλιαντρο είναι ένα από τα πιο ισχυρά και χωρίς επιπτώσεις αποτοξινωτικά όταν πρόκειται για την εξάλειψη των βαρέων μετάλλων και άλλων τοξικών ρυπαντών από το σώμα. Εξάγει τον υδράργυρο από το ανθρώπινο σώμα αποτελεσματικά. Τα βαρέα μέταλλα συνδέονται με σοβαρά προβλήματα υγείας όπως  καρκίνο, καρδιακές παθήσεις, επιδείνωση εγκεφάλου, συναισθηματικά προβλήματα, νεφρική νόσο, πνευμονική νόσο, και αδύναμα οστά.
Το Κόλιαντρο είναι γεμάτο με βιταμίνες όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγγάνιο, σίδηρο και μαγνήσιο. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Κ. Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι έχει εξαιρετικές αντισηπτικές, αντιμυκητιακές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες.
πώς-να-χρήση-κόλιαντρο-as-ιατρική-απεξάρτηση-σας-σώμα-του-υδραργύρου και-beat-χρόνιας φλεγμονής
Καθαρίζει τον οργανισμό σας και έτσι μειώνει τις μολύνσεις και τις φλεγμονές.
Επιστήμονες στο Ινστιτούτο Ιατρικών Επιστημών All India (AIIMS) στο Νέο Δελχί έγχυσαν ένα ειδικό διάλυμα αντιγόνου  στο αριστερό πίσω πόδι εργαστηριακών αρουραίων ώστε  να προκαλέσουν φλεγμονή και πρήξιμο που να μοιάζουν με τη φλεγμονή που προκαλείται από τη ρευματοειδή αρθρίτιδα.
Δοκιμάστε αυτήν την σούπερ-φτηνή και αποτελεσματική μέθοδος, και η τακτική εφαρμογή της σίγουρα θα σας δώσει σπουδαία αποτελέσματα.

Ανακατέψτε μια χούφτα φρέσκο ​​κόλιαντρο στο αγαπημένο σας smoothie. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο ψιλοκομμένο κόλιαντρο στα πιάτα σας.
Συνταγή 
Συστατικά:
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκο βιολογικό κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι χυμό μήλου βιολογικής καλλιέργειας
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σιταρόχορτου  (ή οποιαδήποτε άλλη πράσινη σκόνη)
Προετοιμασία:
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχετε ένα λείο μείγμα.
Πηγές:
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα