Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Αποτοξίνωση του ήπατος με χρήση βοτάνων!

ήπατος αποτοξίνωσης-χρησιμοποιώντας-βότανα


Το συκώτι είναι το όργανο που εκτελεί τις περισσότερες λειτουργίες του σώματος. 

Η νευρικότητα, το άγχος, η κακή διατροφή, και η λήψη φαρμάκων και αλκοόλ είναι συχνά οι αιτίες για την υπερφόρτωση του ήπατος. 

Προβλήματα που συνδέονται με την μη σωστή λειτουργία του συκωτιού επηρεάζουν τη μνήμη, το σωματικό βάρος, τον ύπνο, τον θυρεοειδή κ.λπ. 

Το ήπαρ συμβάλλει και βελτιώνει πολλές λειτουργίες του οργανισμού:



Μεταβολισμός
Το συκώτι ελέγχει την κατανομή και απορρόφηση των πρωτεϊνών, των λιπιδίων, των ανόργανων αλάτων, των βιταμινών και των υδατανθράκων.

Κυκλοφορία
Το ήπαρ είναι υπεύθυνο για τη ροή του αίματος σε κάθε κύτταρο του σώματος. Κάθε μέρος του σώματος εξαρτάται από την λειτουργία του ήπατος και των επιπτώσεών της στην κυκλοφορία.

Αποτοξίνωση
Το ήπαρ είναι το όργανο που απομακρύνει τα επιβλαβή βακτήρια του αίματος και αποτοξινώνει το σώμα από τις ελεύθερες ρίζες.

 Ρυθμίζει τις ορμόνες
Το ήπαρ είναι το όργανο που ελέγχει τα επίπεδα τόσο των οιστρογόνων όσο και των ανδρογόνων. Αυτά τα δύο είναι ορμόνες που διεγείρουν την κυτταρική διαίρεση. Πολύ αυξημένο ή πολύ μειωμένο επίπεδο αυτών των ορμονών μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με την γενική υγεία, καθώς και καρκίνο.

Παραγωγή
Το συκώτι συμμετέχει στη διαδικασία της παραγωγής ουρίας, γλυκογόνου και ως πηκτικό πρωτεϊνών στο αίμα. Συμμετέχει επίσης στις διαδικασίες για τη ρύθμιση και τον έλεγχο της παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων.
Χρειάζεται να αποτοξινώνεται το ήπαρ, προκειμένου να βελτιώσει την λειτουργία του. Υπάρχουν πολλά συστατικά που βοηθούν, όταν πρόκειται για τον καθαρισμό του ήπατος και τη βελτίωση των εργασιών του. 

Προσθέσετε τα ακόλουθα συστατικά στην καθημερινή διατροφή σας και η λειτουργία του ήπατος θα βελτιωθεί.

Κουρκούμη
Αυτό το μπαχαρικό είναι μεγάλος προστάτης του ήπατος. Βελτιώνει ένζυμα απελευθέρωσης τα οποία έχουν την ικανότητα να καταστρέφουν τις τοξίνες και προστατεύει από τον καρκίνο.

Ρίζα πικραλίδας
Αυτό είναι ένα άλλο φυτό που βοηθά στον καθαρισμό του συκωτιού. Οι ιδιότητές του είναι γνωστές από την αρχαιότητα και χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία της κατάθλιψης, του πονοκεφάλου, για προβλήματα των πεπτικών οργάνων, την δυσκοιλιότητα, τις πέτρες χολής κ.λ.π.

Ραδίκι
Εκτός από το γεγονός ότι το ραδίκι μπορεί να ρυθμίσει τα οιστρογόνα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του λιπώδους ήπατος, της κίρρωσης και της ακμής.

Mέντα
Αυτό το χορτάρι χαλαρώνει τα κανάλια της χολής και βελτιώνει τη ροή, βοηθώντας έτσι στο ''σπάσιμο'' των λιπών. Βοηθά επίσης στη ρύθμιση της χοληστερόλης και διευκολύνει το φιλτράρισμα των τοξινών, βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού λίθων στα νεφρά και βελτιώνει την πέψη.

Σκόρδο
Το σκόρδο βελτιώνει την υγεία με διάφορους τρόπους. Έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει το ήπαρ και να προλαμβάνει τον καρκίνο του ήπατος. Περιέχει συστατικά που βοηθούν στην εκτίναξη των τοξινών από το συκώτι.

Πράσινο τσάι
Αν δεν έχετε ήδη αρχίσει να χρησιμοποιείτε το πράσινο τσάι, θα πρέπει να ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατό. Περιέχει αντιοξειδωτικά, βελτιώνει τη συνολική λειτουργία του ήπατος και είναι ιδιαίτερα καλό όταν πρόκειται για την απάλυνση του κατεστραμμένου ήπατος που προκαλείται από το αλκοόλ.

Αγκινάρα
Η αγκινάρα διεγείρει τη λειτουργία της χολής, βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης χολολιθίασης , ανακουφίζει από τα συμπτώματα του ίκτερου κλπ Τα αποξηραμένα φύλλα αγκινάρας χρησιμοποιούνται περισσότερο από τα υπόλοιπα μέρη του φυτού.

Χυμός λεμονιού
Ξεκινήστε τη μέρα σας πίνοντας ζεστό νερό σε συνδυασμό με χυμό λεμονιού. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοθεί ώθηση στη λειτουργία του ήπατος και στην βελτίωση της λειτουργίας των πεπτικών οργάνων.

Τεύτλο
Τα παντζάρια είναι μεγάλη πηγή αντιοξειδωτικών που περιέχουν βιταμινή Β. Το φυτό αυτό βοηθά στο φιλτράρισμα των τοξινών και στη διαδικασία της θεραπείας και ανακούφισης του ασθενούς ήπατος.

healthyfoodstar

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα