Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Γυναικεία απιστία - Η άποψη της συζύγου


Σύμφωνα με την παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδα της απιστίας AshleyMadison.com η βέρα δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα είναι εκτός ορίων. Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η κορυφαία ιστοσελίδα για εξωσυζυγικές γνωριμίες,  αποφάσισε να ερευνήσει τους τρόπους με τους οποίους η απιστία δυναμώνει άλλα και “ωριμάζει” τις γυναίκες. 
Η απιστία ήταν μια δραστηριότητα που κάποτε πίστευαν ότι προοριζόταν αποκλειστικά για τους άνδρες. Τώρα όμως εκατομμύρια γυναίκες επιδίνονται στην ίδια δραστηριότητα! Το ποσοστό των παντρεμένων γυναικών που δημιουργούν εξωσυζυγικές σχέσεις συναγωνίζεται αυτό των ανδρών. Το φαινόμενο της γυναικείας απιστίας παρατηρείται σε γυναίκες-μέλη της ιστοσελίδας-ηλικίας 30 έως 45, όπου η αναλογία των γυναικών προς τους άνδρες είναι περίπου 1: 1.


  “
Είναι μια κοινή παρερμηνεία ότι οι γυναίκες είναι το πιο πιστό φύλο”, αναφέρει ο Noel Biderman, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της AshleyMadison.com. “Με την πάροδο των χρόνων οι γυναίκες έχουν σημειώσει μεγάλες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές επιτυχίες που έχουν συμβάλει στην εξασφάλιση ισότιμων όρων ανταγωνισμού σε πολλές πτυχές της ζωής, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεων."

  “Μέχρι πρόσφατα, οι γυναίκες δεν είχαν τις ίδιες ευκαιρίες με τους άνδρες, σε εξωσυζυγικές σχέσεις”, προσθέτει ο Biderman. "Δεδομένου ότι η οικογενειακή ρόλοι αλλάζουν επιφέροντας όλο και περισσότερη ισότητα καθώς και δικαιώματα μεταξύ των φύλων στο τομέα της εργασίας και με την προσβασιμότητα της τεχνολογίας, πολλές γυναίκες βρίσκονται σε θέση να εκπληρώσουν τις επιθυμίες που συχνά μένουν ανεκπλήρωτες στο σπίτι."

Οι γυναίκες είναι άπιστες για διάφορους λόγους. Μια πρόσφατη έρευνα από AshleyMadison.com αποκαλύπτει τα κίνητρα των συζύγων για την εύρεση ενός εραστή.

• No action στο σπίτι - 19,5% των γυναικών αναφέρουν ότι είναι σε sexless γάμους, ενώ το 37% των συζύγων κάνουν σεξ με τους συζύγους τους μόνο μία φορά το μήνα.

• Βαρεμάρα στο υπνοδωμάτιο - 21,8% των γυναικών που επέλεξε μια εξωσυζυγική σχέση είναι λόγω της έλλειψης ενθουσιασμού και της περιπέτειας στο γάμο τους.

• Χωρίς τύψεις - Μόνο το 7,2% των γυναικών αισθάνονται ενοχές.

• Δεν θέλουν διαζύγιο - 79,7% των παντρεμένων γυναικών πιστεύουν ότι η εξωσυζυγική σχέση είχε θετική επίδραση στο γάμο τους.

  Οι γυναίκες μέλη της ιστοσελίδας συχνά επικοινωνούν με την AshleyMadison.com για να δηλώσουν τους λόγους της απιστίας τους. Παρακάτω είναι πραγματικές μαρτυρίες παντρεμένων γυναικών που χρησιμοποιούν την φημισμένη ιστοσελίδα.

  Νάνση:  μια νεαρή γυναίκα που χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα της AshleyMadison.com, βρίσκεται μόνο με άντρες έξω από την περιοχή της και εξηγεί τους λόγους της απιστίας της:
 
 “Είμαι μια νέα, εργαζομένη γυναίκα και χρησιμοποιώ την ιστοσελίδα της AshleyMadison.com για εξωσυζυγικές σχέσεις αποκλειστικά με άνδρες από έξω από την πόλη που ζω. Είμαι καλά δικτυωμένη στην πόλη μου λόγω δουλειάς και έτσι χρειάζομαι διακριτικότητα και θεωρώ ότι μια σχέση με άνδρες βρίσκονται στην περιοχή μου για επαγγελματικούς λόγους είναι ότι προτιμότερο για τη περίπτωση μου.  Προτιμώ συναντήσεις με τους άνδρες που έρχονται στην πόλη όχι τακτικά και να περνάμε καλά. Οι συναντήσεις με τους συγκεκριμένους άντρες είναι αρκετά σπάνιες έτσι να μην εμποδίζουν ή να παρεμβαίνουν με τις περισσότερες πτυχές της ζωής μας - απλά οι συναντήσεις αυτές να είναι μια ευχάριστη απόδραση. Είμαι χαρούμενη και ικανοποιημένη από το γάμο μου, αλλά έχω ένα εσωτερικό πάθος που προκύπτει με τις απαγορευμένες συναντήσεις. Οι σχέσεις μου είναι κυρίως με ισχυρά στελέχη επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο - οι άνδρες που απαιτούν την απόλυτη διακριτικότητα όταν βρίσκονται στην πόλη τους, αλλά μπορούν να επιδοθούν σε αταξίες όταν βρίσκονται εκτός έδρας. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πιο πολλά να χάσουν από ότι  εγώ.

Αμέλια, μια παντρεμένη γυναίκα με έναν πολύ μεγαλύτερο σύζυγο, εξηγεί τους λόγους της για τη χρήση του διακριτικού dating site:
  “Η δική μου κατάσταση είναι ότι είμαι παντρεμένη, με ένα πολύ μεγαλύτερο σύζυγο. Αυτός δεν  ενδιαφέρεται πια για τη σωματική και ερωτική έλξη μεταξύ μας και εγώ νιώθω ότι είμαι πάρα πολύ νέα για να εγκαταλείψω κάθε σκέψη για σεξ μόνο και μόνο επειδή με τον σύζυγο μου δεν μπορούμε να έχει μια πιο υγιή σεξουαλική ζωή. Το σεξ μία ή δύο φορές το χρόνο, δεν είναι αποδεκτό και το να κάνω μια σχέση με κάποιον που ήδη γνωρίζω δεν αποτελεί καλή επιλογή. Δεν έχω καμία επιθυμία να βάλω τέλος στο γάμο μου. Ψάχνω για μια ερωτική σχέση και έχω την αίσθηση ότι αυτό επιτυγχάνεται καλύτερα με κάποιον που βρίσκεται στην ίδια θέση μαζί μου και δεν θα έχει προσδοκίες ή θα με πιέζει για να περάσουμε βραδιές μαζί.  A friend with benefits είναι η καλύτερη σχέση που ψάχνω.”



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα