Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ






 


Είναι μαλάκες, το λέω όσο πιο σοβαρά μου επιτρέπεται, όσοι κατηγορούν τον Τσίπρα και τον Σύριζα για κωλοτουμπισμό. Ότι, δηλαδή, μετά τις εκλογές που ο σύριζας έγινε κυβέρνηση άρχισε τις κωλοτούμπες. Λάθος, κύριοι.
Κατ' αρχήν τι θα πει κωλοτούμπα. Λέξη σύνθετη, κώλος και τούμπα. Γιατί την λένε κωλοτούμπα κι όχι π.χ. κεφαλούμπα, πλατητούμπα. Μια τούμπα του κορμιού, μια πλήρης τούμπα, δεν γίνεται μόνον με τον κώλο. Την είπαν κωλοτούμπα, μάλλον όταν κάνεις άσχημη τούμπα και σκας κάτω με τον κώλο.
Τέλος πάντων. Στο θέμα μας. Λέγαμε ότι είναι άσχετοι, ότι είναι καπετάν μαλάκες όσοι μιλάνε για κωλοτούμπες της κυβέρνησης. Λάθος, κύριοι. Το σωστό είναι ότι ο σύριζας ξεκίνησε τις κωλοτούμπες από τότε που ήταν στην αντιπολίτευση. Να ξέρουμε τι λέμε.

Όταν ο σύριζας λέει π.χ. Στοπ η ιδιωτικοποίηση του ιπποδρόμου, αυτή πράγματι είναι μια κωλοτούμπα που ξεκίνησε αφού είχε γίνει κυβέρνηση. Στα περισσότερα θέματα, όμως πριν κάνει τη θεαματική κωλοτούμπα στον αέρα, όπως μια αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, ο σύριζας είχε αρχίσει να παίρνει φόρα από τότε που ήταν αντιπολίτευση.
Συγκεκριμένα. Πριν τις εκλογές ο σύριζας είχε πει: «Είμαστε αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση του οργανισμού λιμένος Πειραιώς». Όπως είχε πει ότι Δεν ξέρουμε καμμία τρόικα, δεν αναγνωρίζουμε κανένα μνημόνιο. Αυτά είναι ο ορισμός της κωλοτούμπας. Είπαμε. Όπως μια αθλήτρια πάνω στη δοκό που κάνει την κωλοτούμπα γεμάτη χάρη και αρμονία. Έτσι και ο σύριζας σαν αντιπολίτευση γνώριζε πολύ καλά πως ό, τι υποσχότανε δεν θα μπορούσε να το εφαρμόσει. Άρα;
Άρα, οι κωλοτούμπες, και με φόρα, είχαν αρχίσει πριν τις εκλογές. Απλά σαν κυβέρνηση πλέον ο Σύριζα ολοκληρώνει το κωλοτουμπάρισμα, καταφέρνει να κωλοτουμπάρει όλες εκείνες τις καθοριστικές του θέσεις που τον έκαναν να ξεχωρίζει από τη ΝΔ.

 apodytiriakias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα