Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.



Image result for ΤΕΠ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
(1-3-2015)
Σε συνεργασία με το παράρτημα ΕΚΑΒ Ρόδου σχεδιάζουμε την δημιουργία πλατφόρμας παρακολούθησης και προγραμματισμού κίνησης των ασθενοφόρων μεσω GPS-GIS με ταυτόχρονη δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και τραυματιών στον τόπο ατυχήματος.

H υλοποίηση του προγράμματος αυτού θα μας δώσει τη δυνατότητα επικοινωνίας real time καθώς και απεικόνιση των σημείων των τροχαίων ατυχημάτων και καταγραφή τους σε διαδραστικό online χάρτη που θα βοηθήσει στη καταγραφή των επικίνδυνων σημείων, των στοιχείων των ατυχημάτων καθώς και των συνθηκών, ώστε σε επόμενο χρόνο να αξιοποιηθούν τα στοιχεία .

Δημιουργία πλατφόρμας παρακολούθησης και προγραμματισμού κίνησης των ασθενοφόρων μεσω GPS-GIS με ταυτόχρονη δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και τραυματιών στον τόπο ατυχήματος. 

H υλοποίηση του προγράμματος αυτού θα μας δώσει τη δυνατότητα επικοινωνίας real time καθώς και απεικόνιση των σημείων των τροχαίων ατυχημάτων και καταγραφή τους σε διαδραστικό online χάρτη που θα βοηθήσει στη καταγραφή των επικίνδυνων σημείων, των στοιχείων των ατυχημάτων καθώς και των συνθηκών, ώστε σε επόμενο χρόνο να αξιοποιηθούν τα στοιχεία ώστε:

 1. Να γίνουν οι κατάλληλες παρεμβάσεις μείωσης της συχνότητας και της σοβαρότητας των ατυχημάτων

2. Να επιτευχθεί η γρηγορότερη και ασφαλέστερη μετάβαση των ασθενοφόρων στον τόπο κλήσης

3. Να επιτευχθεί η επικοινωνία διασωστών και ιατρών ΤΕΠ σε πραγματικό χρόνο για την αντιμετώπιση επειγουσών καταστάσεων και λήψη οδηγιών με ταυτόχρονη μετάδοση εικόνας.

4. Να δημιουργηθεί η βάση διαχείρησης ιατρών, διασωστών και ΕΚΑΒ σε περιπτώσεις ελάσσονος ή μείζονος περιστατικού-κών ή καταστροφών Το κόστος υλοποίησης του προγράμματος αυτού υπολογίζεται οτι δεν θα ξεπεράσει το ποσό των 12000-15000 ευρώ και θα είναι υλοποιήσιμο εντός μηνός.


Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ρόδου
ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα