Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ιερή Γεωμετρία: Οι πλανήτες χορεύουν στη μουσική του Σύν-παντος



    Υπάρχει περισσότερη μαθηματική και γεωμετρική αρμονία από ό, τι αντιλαμβανόμαστε. Ακόμη και στο ηλιακό μας σύστημα, οι πλανήτες κινούνται σε εξαίσια τροχιακά μοτίβα, χορεύοντας στη μουσική του Σύμπαντος. Ιερή γεωμετρία;



    ιερή γεωμετρία, ιερή γεωμετρία φωτογραφία, ιερή γεωμετρία του ηλιακού συστήματος, ιερή εικόνα γεωμετρία, ιερή Cosmos γεωμετρία, ιερή γεωμετρία στο ηλιακό σύστημα, ιερούς πλανήτες γεωμετρία, ιερή γη γεωμετρία, ιερή γεωμετρία Αφροδίτη, τροχιές των πλανητών έχουν ιερή γεωμετρία, πλανήτες χορεύουν, πλανήτες έχουν ιερή γεωμετρία στις κινήσεις τους, την κίνηση των πλανητών: ιερή γεωμετρία, η Γη Αφροδίτη ιερή γεωμετρία,
    Γη Αφροδίτη ιερή γεωμετρία. Φωτογραφία: John Martineau

    Πάρτε τις τροχιές οποιωνδήποτε δύο πλανητών και χαράζετε μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ των δύο θέσεων των πλανητών κάθε λίγες ημέρες. Επειδή ο εσωτερικός πλανήτης περιφέρεται γρηγορότερα από τον εξωτερικό πλανήτη, ενδιαφέροντα σχέδια αναπτύσσονται.

    Άρης Γη ιερή γεωμετρία, ιερή γεωμετρία πλανήτες, πλανήτες κινήσεις ιερή γεωμετρία
    Άρης Γη ιερή γεωμετρία. Φωτογραφία: John Martineau
    Κάθε πλανητικό ζευγάρι έχει το δικό του μοναδικό χορευτικό ρυθμό. Για παράδειγμα, ο χορός Γης-Αφροδίτης επιστρέφει στην αρχική θέση εκκίνησης μετά από οκτώ Γήινα χρόνια.
    μυστική γεωμετρία των πλανητών, τροχιές του πλανήτη έχουν ιερή γεωμετρία, Άρης Αφροδίτη ιερή γεωμετρία
    Άρης Αφροδίτη ιερή γεωμετρία. Φωτογραφία: John Martineau
    Οκτώ Γήινα χρόνια ισούνται με δεκατρία χρόνια στην Αφροδίτη. Το 8 και 13 είναι μέλη της αριθμητικής σειράς Fibonacci. Αυτή η πειθαρχία της μελέτης θα μπορούσε να ονομαστεί ιερή γεωμετρία.
    ιερή φωτογραφία γεωμετρία, ιερή γεωμετρία, ιερή γεωμετρία τροχιές πλανήτη, Ουρανός Κρόνος ιερή γεωμετρία
    Ουρανός Κρόνος ιερή γεωμετρία. Φωτογραφία: John Martineau
    Η ακολουθία Fibonacci συνδέεται με τη γεωμετρική δομή των σπειροειδών γαλαξιών, μαζί με άλλους μαθηματικούς νόμους της φύσης που συμβαίνουν σε όλη τη ζωή στη Γη και στο σύμπαν.
    * Γη: 8 έτη * 365,256 ημέρες / έτος = 2,922.05 ημέρες
    * Αφροδίτη: 13 χρόνια * 224,701 ημέρες / έτος = 2,921.11 ημέρες (δηλ. 99,9%)
    Το βιβλίο με τίτλο A Little Book of Coincidence από τον John Marineau απεικονίζει και συζητάει τα τροχιακά μοτίβα και αρκετές από τις γεωμετρικές σχέσεις.
    Επιμέλεια Κειμένου dorieas
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


    H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα