Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Καλώς ορίστε την Περίοδό σας



Η περίοδος Απελευθέρωσης και Αυτό-ίασης 
Όπως η Μάνα Σελήνη αδειάζει κάθε μήνα και ξανά γεμίζει φως, έτσι και οι γυναίκες στην Γη έχουν τις μέρες τις απελευθέρωσης και τις μέρες της ενδυνάμωσης. 


 Είναι σημαντικό να κατανοήσουν οι γυναίκες πως το γεγονός της περιόδου είναι μια ευλογία και ένα δώρο, σκεφτείτε μόνο πως έχετε ένα φοβερά έξυπνο σύστημα για να καθαρίζετε από βαριές ενέργειες και αρνητικά μπλοκαρίσματα, πέρα από την σωματική υγιεινή και κάθαρση. 


 Δυστυχώς σε πολλές χώρες, ακόμη και στην δική μας, υπάρχουν γυναίκες που φοβούνται την περίοδο και δεν την θέλουν καθόλου, αυτό φυσικά έχει δημιουργηθεί είτε από τους γονείς για το πως διαχειρίστηκαν το γεγονός αυτό στην πρώτη περίοδο της κόρης τους ή από το κοινωνικό αρνητικό συλλογικό γύρω από αυτή την διαδικασία. 

 Γιατί κάποιες κοπέλες πονάνε και κάποιες άλλες όχι ;  



Αυτό εξαρτάτε από την πρώτη διαχείριση που θα δώσει η κάθε κοπέλα ξεχωριστά. Αν στην πρώτη περίοδο φοβηθούν, δεν το αποδεχτούν και τρομοκρατηθούν τότε από εκείνη την στιγμή και μετά  σε κάθε περίοδο θα έχουν πόνους. Αν πάλι χαρούν για αυτό το γεγονός και το δεχτούν τότε η περίοδός τους θα είναι μια περίοδος απελευθερωσης. 

Γιατί κάποιες κοπέλες δεν έχουν σταθερό κύκλο ; 
Αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους, εγώ θα σας αναφέρω μερικούς από αυτούς. ο πρώτος λόγος είναι αυτός που αναφέρθηκε παραπάνω, δηλαδή η αποδοχή της περιόδου, καταλαβαίνετε φυσικά πως αν δεν γίνει αποδοχή δεν θα υπάρχει και σταθερός κύκλος. Ένας δεύτερος λόγος είναι η αποδοχή της θηλυκής πλευράς της γυναίκας, υπάρχουν κοπέλες που δεν αποδέχονται την θηλυκή τους φύση και αυτό γιατί είτε η κοινωνία δεν της το επιτρέπει είτε έχει κακοποιηθεί ( και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μπλοκάρει όλο το γυναικολογικό της σύστημα )  είτε δεν νιώθει γυναίκα. Τέλος σημαντικό ρόλο παίζουν τα καρμικά μπλοκαρίσματα που μπορεί να φέρει μια κοπέλα από προηγούμενες ζωές, αυτά τα μπλοκαρίσματα μπορεί να προκαλέσουν ''ζημιά'' όχι μόνο στον κύκλο περιόδου αλλά και στα άλλα γυναικολογικά όργανα όπως σάλπιγγες κ.λ.π.


Καλώς όρισες Ίαση της Μήτρας 
Ήρθε ο καιρός να μάθετε να καλώς ορίζετε την περίοδό σας, να είστε περήφανες για αυτή, να την αγαπήσετε και να την αισθανθείτε σε όλα σας τα κύτταρά σας. 

Πριν την περίοδό σας λοιπόν ή και γιατί όχι για 21 ημέρες πριν την περίοδο κάντε την παρακάτω τελετουργική διαδικασία. Θυμηθείτε, είστε γυναίκες, είστε Θεές, Ιέρειες , μυστήρια .......

Κάντε ένα χαλαρό μπάνιο με άλατα. Σε έναν χώρο όπου θα είστε μόνοι σας ανάψτε κεριά, όσα θέλετε, όσο πιο πολλά τόσο πιο όμορφα και καλά. Φτιάξτε έναν βωμό για εσάς, έναν ιερό χώρο με κόκκινο και πορτοκαλί ύφασμα, βάλτε πάνω ένα μπολ με νερό , απλώστε κρυστάλλους γύρω γύρω. Βάλτε την παρακάτω μουσική για να σας βοηθήσει να μπείτε στην ενέργεια.  Καθώς ακούτε την μουσική σηκωθείτε και χορέψτε , είτε γυμνές, είτε με αέρινα υφάσματα.
Καθίστε μπροστά από τον Ιερό σας Χώρο και πείτε το κάλεσμα και τις ευλογίες:

'' Ιερή μου Μήτρα. Ιερή μου Σπείρα
 Σε Αγαπάω, Σε λατρεύω , Σε ευγνωμονώ
 Κόκκινη δύναμη που κιλά μέσα μου 
 Κόκκινη δύναμη Ιερή Θηλυκή 
 Σε καλώς ορίζω στον ιερό ναό μου 
 Σε καλώς ορίζω στο ιερό μου σώμα 
 Θεράπευσέμε  , Φέρε την Ίαση 
 Απελευθέρωσέμε , Φέρε το Φως. 
 Μεγάλη Θεά, Ιερό Θηλυκό 
 Ευχαριστώ και Ευγνωμονώ''

Διαλογιστείτε λίγο ακόμα και νιώστε τις ενέργειες. Όταν είστε έτοιμες πιείτε νερό και τελειώστε την διεργασία.



Παντελής Ευθυμίου
Ενεργειακός Θεραπευτής 
Arcana Therapy Teacher 
Oracle Reader 
Earth magic Healer


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα