Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ποιες τροφές '' χαλάνε'' την ομορφιά σας;



Κάποιες τροφές εκτός από τα κιλά που προσθέτουν είναι δυνατόν να σας '' χαλάσουν'' την ομορφιά σας χρόνια  αφού έχουν την ιδιότητα να επιταχύνουν το γήρας.

Ποιες είναι αυτές οι τροφές;
Μαύρο τσάι
 
Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Dental Hygiene έδειξε ότι το μαύρο τσάι περιέχει τανίνες, οι οποίες είναι δυνατόν να δημιουργήσουν λεκέδες στα δόντια και έτσι να βλάψουν το λαμπερό σας χαμόγελο.
 
Λευκό κρασί
 
Σίγουρα ένα ποτηράκι λευκού ή κόκκινου κρασιού κάνει καλό στην καρδιακή λειτουργία. Όμως μπορεί να προκαλέσει ζημιές στα δόντια αφού το οξύ που περιέχει βλάπτει  το σμάλτο των δοντιών.
Για να μειώσετε το κίνδυνο εμφάνισης λεκέδων και επομένως να κινδυνεύσει το χαμόγελό σας, καλό είναι να βουρτσίζετε τα δόντια σας αμέσως μετά.
 
Τροφές με πολύ αλάτι 
 
Αν καταναλώνετε τροφές με πολύ αλάτι ενδεχόμενως θα προκαλέσετε παρακράτηση υγρών στο σώμα σας και έτσι θα έχετε πρησμένα μάτια και πόδια.
 
Πικάντικα
 
Τα πικάντικα τρόφιμα όσο γευστικά και αν είναι έχουν την ιδιότητα να  διογκώνουν τα αγγεία στο δέρμα με συνέπεια το πρόσωπο να  δείχνει λιγότερο νεανικό. Για το λόγο αυτό οι ειδικοί συστήνουν  την κατανάλωση τους με μέτρο.
 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα