Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΒΓΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ



του Ανειδίκευτου Συνεργάτη
Αναμένεται μεγάλος γυναικοκαβγάς στη Βουλή. Η απόφαση της Ζωής να εξώσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από το γραφείο του στο κοινοβούλιο μπορεί να μην σχολιάστηκε από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, ενόχλησε, όμως, σφόδρα την κόρη του Ντόρα. Με αφορμή την μη υπογραφή επί τρεις εβδομάδες από την πρόεδρο της Βουλής της άδειας επίσημης μετάβασης της στο εξωτερικό, η πρώην υπουργός ξέσπασε.
«Για να υπογράψει το χαρτί αυτό δεν βρήκε το χρόνο. Για να στείλει όμως επιστολή στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να εγκαταλείψει το γραφείο που διατηρεί εδώ και 75 χρόνια στο Κοινοβούλιο, βρήκε χρόνο».
Έριξε κι άλλα καρφιά κατά της προέδρου η Ντόρα. Αυτή τη φορά για ένα απραγματοποίητο ραντεβού που της είχε ζητήσει.

«Δεν μου έκανε την τιμή να με δεχθεί. Δεν μου απάντησε καθόλου», είπε η πρώην υπουργός στους δημοσιογράφους την ώρα που η Ζωή μάλωνε με άλλους στην αίθουσα της Ολομέλειας. Αιτία η πρωτοβουλία της να δώσει το λόγο πρώτα στους υπουργούς και μετά στους εισηγητές των κομμάτων, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Φίλη.
«Δεν μπορεί να λειτουργεί η Βουλή εις βάρος των βουλευτών, να δώσουμε την δυνατότητα να είναι ουσιαστική η διαδικασία και όχι επικεντρωμένη στην κυβερνητική άποψη», είπε.
Λίγο έλλειψε ,όμως να μονομαχήσουν για την πρόεδρο και τις μακρόσυρτες ανακοινώσεις της δύο βουλευτές. Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των ΑΝΕΛΛ Νικολόπουλος και του ΠΑΣΟΚ Κουτσούκος.
Γ. Κουτσούκος: Να μην καθιερώσουμε και ώρα Κωνσταντοπούλου στο κοινοβούλιο.
Ν. Νικολόπουλος: Η Βουλή έχει πρόεδρο για όλες τις ώρες και ονομάζεται Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Υ.Γ. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπέγραψε δύο νέες εξώσεις από τη Βουλή. Της πρώην προέδρου του Συνασπισμού Μ. Δαμανάκη και του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου. Αναμένονται εκρήξεις.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα