Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Να ταξιδέψω στα αλήθεια…

Μια ζωή ονειρεύεσαι να ταξιδέψεις! 


Μια ζωή ονειρεύεσαι να ταξιδέψεις! Μια ζωή, όλοι οι γύρω σου με τρένα, αεροπλάνα, αυτοκίνητα και καράβια φεύγουν και έρχονται, και εσύ μένεις εκεί, να τους κοιτάς… να λαμβάνεις τα σουβενίρ που σου φέρνουν, χωρίς ποτέ να μπορείς να τους ακολουθήσεις. Οι λόγοι πολλοί…άλλες φορές γραφειοκρατικοί, άλλες οικονομικοί και άλλες φορές απλά και μόνο επειδή σου φαίνεται αδιανόητο «το ταξίδι» οπότε και παύεις να προσπαθείς.

Όχι όμως αυτή τη φορά! Αυτή τη φορά, είπα θα το κάνω και το έκανα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να το πάρεις απόφαση και να κάνεις αυτό το βήμα. Είναι απίστευτο το πώς μπορεί ένα ταξίδι να σε κάνει να δεις τα πράγματα τόσο διαφορετικά, τόσο καθαρά˙ σαν κάποιος να καθάρισε το οπτικό σου πεδίο και έπαψες να τα βλέπεις θολά. Τα ταξίδια είναι ευλογία, είναι μαθήματα που παίρνεις ζώντας τα!


Οι άνθρωποι, οι δρόμοι, οι μυρωδιές και οι εικόνες που λαμβάνεις σε αλλάζουν προς το καλύτερο και σε κάνουν να εκτιμάς κάθε λεπτό που περνάς, όπου και να βρίσκεσαι και σε κάνουν να αισθάνεσαι ελεύθερη.

Ταξίδεψε λοιπόν και ζήσε την ελευθερία…

Τα φιλιά μου,
Jasmine (Asiko) Altunyan

 post4life

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα