Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Μαντέψτε ποια από αυτές τις μπανάνες είναι καλύτερη για εσάς- η ώριμη ή η ανώριμη;


TNF ΜπανάναΑυτό το ξέρατε; Οι θρεπτικές ιδιότητες των μπανανών που κρέμονται στην κουζίνα σας πραγματικά αλλάζουν καθώς γίνονται πιο ώριμες. Καθώς ωριμάζουν, οι μπανάνες γίνονται πιο γλυκές. Γιατί; Επειδή υπάρχουν ένζυμα στις μπανάνες που αρχίζουν να ''συνθλίβουν'' τα άμυλα (τα οποία δεν είναι γενικά γλυκά) σε ζάχαρη. Αυτό καθιστά επίσης την μπανάνα ευκολότερη στην χώνεψη για το έντερό σας!
Ιάπωνες ερευνητές ανακάλυψαν πρόσφατα κάτι συναρπαστικό για τις μπανάνες.
Καθώς μια μπανάνα ωριμάζει, παράγει περισσότερα αντιοξειδωτικά από ό, τι παρήγαγε ως φρέσκια. Όταν η μπανάνα έχει μαύρες κηλίδες στο φλοιό, παράγει αυτό που ονομάζεται TNF, ή Παράγοντας νέκρωσης όγκων , μια ουσία που καταπολεμά τον καρκίνο και τα ανώμαλα κύτταρα. Όσο πιο σκοτεινές οι κηλίδες, τόσο πιο ισχυρή είναι η μπανάνα στη θανάτωση των καρκινικών κυττάρων. Μια ώριμη μπανάνα είναι οκτώ φορές πιο αποτελεσματική στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος από ότι είναι μια φρέσκια μπανάνα .
Έτσι, πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να φάτε μια μπανάνα; Όταν είναι όσο το δυνατόν πιο ώριμη.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί, αν πάσχετε από διαβήτη τύπου 2, μπορεί αν θέλετε να φάτε μια ώριμη μπανάνα με φυστικοβούτυρο. Τα λίπη στο φυστικοβούτυρο  θα επιβραδύνουν την απορρόφηση του σακχάρου στο αίμα σας, έτσι ώστε να μην σας χτυπήσει με τη μία, πράγμα που καθιστά ευκολότερο για το σώμα σας να μην καταρρεύσει.
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα