Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη ο χρυσαυγίτης που κατέστρεφε αυτοκίνητα με αφρικανική σκόνη!


laspovroxi  
Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ο 30χρονος ημεδαπός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής ο οποίος είχε διενεργήσει επανειλημμένους βανδαλισμούς αυτοκινήτων που ήταν καλυμμένα με αφρικανική σκόνη.


Ο δράστης εναντίον του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συρροή , δήλωσε περήφανο μέλος της Χρυσής Αυγής και ανέλαβε την ευθύνη για την πλήρη καταστροφή πέντε συνολικά Ι.Χ. αμαξιών που ήταν πλήρως σκεπασμένα από αφρικανική σκόνη και βρίσκονταν σταθμευμένα στην περιοχή της Κυψέλης.

Οι εγκληματικές πράξεις του νεαρού οι οποίες από τον ίδιο χαρακτηρίζονται ως αμιγώς πολιτικές, είχαν πραγματοποιηθεί την 1η Φλεβάρη 2015 και ημέρα Κυριακή οπότε και το σύνολο σχεδόν της ατμόσφαιρας της πρωτεύουσας είχε καλυφθεί με σκόνη προερχόμενη και αερομεταφορούμενη από τη Σαχάρα.


Για τουλάχιστον ένα μήνα οι αστυνομικές αρχές διενεργούσαν εξονυχιστική έρευνα προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ο οποίος τελικά προδόθηκε από γενετικό υλικό που βρέθηκε σε μαχαίρι το οποίο είχε αφελώς εγκαταλείψει μέσα στα συντρίμμια ενός από τα 5 αυτοκίνητα που βανδάλισε.

Στην απολογία του ο 30χρονος δικαιολόγησε τις ενέργειές τους ως πολιτικές πατριωτικές πράξης υποκατάστασης ενός διαλυμμένου ανθελληνικού κράτους και υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας από μία τριτοκοσμική λαθρομετανάστρια (αφρικανική σκόνη) που σκανδαλωδώς και υπό την ανοχή ξένων συμφερόντων παρέμενε για μεγάλο διάστημα στην χώρα.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα των όσων είπε ο δράστης στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. λίγα λεπτά μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψή του:
«Όσο αυτό το εβραιοκρατούμενο κράτος αφήνει να εισβάλουν στην πατρίδα μου λαθρομετανάστες και λαθρομετανάστριες και να την μολύνουν με την παρουσία τους, όλοι οι περήφανοι Έλληνες πατριώτες θα αναλαμβάνουμε αυτοβούλως δράση προκειμένου να προστατεύσουμε τη χώρα μας.

Δηλώνω πολιτικός κρατούμενος του Σόρος και ο μόνος λόγος για τον οποίο πρόκειται να παραδώσω απολογητικό υπόμνημα, είναι ότι επιθυμώ οι πατριωτικές μου θέσεις να δουν το φως της δημοσιότητας και να γιγαντώσουν ακόμη περισσότερο την Χρυσή Αυγής της οποία δηλώνω φανατικό μέλος και υποστηρικτής».

Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής καταδικάζει τις ενέργειες του 30χρονου, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξη αυτού με το κόμμα, και επισημαίνει πως κανένα από τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε διάπραξη παράνομων ενεργειών.

 komikotragiko

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα