Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Το έλαιο καρύδας, θαυματουργό υποκατάστατο των ακριβών καλλυντικών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον των ραγάδων, των λοιμώξεων και των κηλίδων του δέρματος!

coconut-oil-is-a-miraculous-that-can-be-great-substitute-for-expensive-cosmetics-and-used-against-stretch-marks-infections-and-skin-spots

- Λεύκανση κηλίδων γήρανσης
Οι ηλικιωμένες γυναίκες αγαπούν αυτό το έλαιο, λόγω του γεγονότος ότι μπορεί να καλύψει τις κηλίδες στο δέρμα που προκαλούνται από τη γήρανση.
Απλώστε λίγο λάδι καρύδας στην πληγείσα περιοχή, τρίψτε βαθιά και αφήστε το να δράσει για λίγο. Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το λάδι τακτικά, θα παρατηρήσετε σταδιακή λεύκανση εντός δύο εβδομάδων.


- Φυσικό προϊόν κατά των εντόμων
Ανακατέψτε λίγο έλαιο καρύδας με μέντα ή δεντρολίβανο και θα παρατηρήσετε μια δραστική μείωση των εντόμων γύρω σας.
Αυτό το φυσικό προϊόν έναντι των εντόμων δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες, όπως εκείνες που πωλούνται στις αγορές.

- Αντιμετώπιση μυκητιασικών λοιμώξεων
Εμποτίστε ένα ταμπόν στο έλαιο καρύδας και βάλτε το στον κόλπο. Θα αισθανθείτε  τα συμπτώματα της μυκητιασικής λοίμωξης να μειώνονται μετά από λίγες ώρες.

- Πρόληψη ραγάδων
Με ένα απλό μασάζ στις πληγείσες περιοχές με έλαιο καρύδας θα είστε σε θέση να δράσετε προληπτικά έναντι της εμφάνισης ραγάδων. Μπορείτε επίσης επιτυχώς να ''σβήσετε'' τους ήδη υπάρχοντες. Θα παρατηρήσετε τα απίστευτα αποτελέσματα μετά από λίγους μήνες.

- Το έλαιο καρύδας ως εργαλείο ενυδάτωσης
Χάρη στην αντιμυκητιασική, αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση, το έλαιο καρύδας θα σας βοηθήσει στην καταπολέμηση της ακμής και θα διατηρήσει επίσης το πρόσωπό σας ενυδατωμένο και φρέσκο.

- Διεγερτικό της ανάπτυξης των μαλλιών
Βάλτε λίγο λάδι καρύδας στα χέρια σας, τρίψτε για να ζεσταθεί και 
 εφαρμόστε το με τα δάχτυλά σας στα μαλλιά σας. Αυτό θα τονώσει την ανάπτυξη των μαλλιών.
Αφήστε το έλαιο να ενεργήσει για τουλάχιστον μία ώρα, όσο περισσότερο τόσο καλύτερο. Αν μπορείτε, αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα. Πλύνετε τα μαλλιά σας με το σαμπουάν, δύο φορές, μόλις το λάδι κάνει τα μαγικά του.


healthyfoodstar
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα