Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Καθημερινή περιφρούρηση του κτιρίου του Ινστιτούτου Γκαίτε αποφάσισε το ΠΟΤΑΜΙ!

theodorakis-dimoskopisi-to-potami-570

«Θα μας βρούνε μπροστά τους όσοι πάνε να κατασχέσουν το ιστορικό κτίριο των φίλων μας των Γερμανών»  δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένος στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, λίγα λεπτά με την λήξη της έκτακτης κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος που είχε ως θέμα τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Με αποφασιστικότητα και διάθεση για μετωπική σύγκρουση απάντησε η έκακτη συνεδρίαση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη στις πρόσφατες απειλές του Υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου για κατάσχεση του κτιρίου του Ινστιτούτου Γκαίτε και κάθε άλλης περιουσίας του Γερμανικού δημοσίου στη χώρα μας.
Η απόφαση της ιστορικής συνεδρίασης που ξεκίνησε με την ανάκρουση του ύμνου της Γερμανίας και πλήθος στελεχών του ΠΟΤΑΜΙΟΥ να βγάζουν αλλεπάλληλες selfie φωτογραφίες με τα γερμανικά σανδάλια και τις κάλτσες που είχαν φορέσει για τις ανάγκες τις περίστασης, ήταν ομόφωνη και προβλέπει τις ακόλουθες δράσεις:
1. Καθημερινή περιφρούρηση του κτιρίου του Ινστιτούτου Γκαίτε στην Αθήνα (οδός Ομήρου) από ομάδα στελεχών της κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

Η περιφρούρηση πρόκειται να ξεκινήσει από νωρίς το πρωί του Σαββάτου και στόχος της είναι το άμεσο μπλοκάρισμα κάθε ενδεχόμενης επιχείρησης κατάσχεσης του Γερμανικού κτιρίου από την ελληνική κυβέρνηση.
2. Καθημερινή πληροφόρηση των Ελλήνων πολιτών μέσω ενημερωτικών φυλλαδίων του κόμματος για την απάτη του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου που στην πραγματικότητα αποτελεί εθνικιστική ονείρωξη ακραίων αριστερών και φασιστικών πολιτικών δυνάμεων.
Σημειώνουμε ότι όπως επισήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης στους δημοσιογράφους η περιφρούρηση πρόκειται να είναι 24ωρη λειτουργώντας κατά κάποιον τρόπο ως ένα είδος ειρηνικής κατάληψης κατά τη διάρκεια της οποία θα λαμβάνουν χώρα διαφόρων ειδών εκδηλώσεις.
«Η περιφρούρηση του Γκαίτε θα λειτουργεί με όρους κατάληψης.
Όχι όμως σαν και αυτές που κάνουν οι διάφοροι μπαχαλάκηδες και κουκουλοφόροι της άκρας αριστεράς.
Εμείς θα έχουμε στο πρόγραμμά μας εκδηλώσεις πραγματικής επιστημονικής και πολιτιστικής αξίας.
Για παράδειγμα το μεσημέρι της Κυριακής έχουμε συμφωνήσει να γίνει εκδήλωση σχετικά με την ιστορία και την παράδοση της selfie φωτογραφίας. 
Ελπίζω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να μην χρειαστεί ποτέ να επέμβουμε προκειμένου να αποτραπεί κατάσχεση του κτιρίου.
Προειδοποιώ πάντως κάθε δικαστικό επιμελητή ή αστυνομικό που θα αποπειραθεί να μπει στο κτίριο πως η απάντηση της κομματικής ομάδας περιφρούρησης που έχουμε φτιάξει θα είναι δυναμική και μέχρι εσχάτων.
Ελπίζω πραγματικά να μην απαιτηθεί ποτέ να επέμβουμε με μέσα βίας».
δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης στα τηλεοπτικά συνεργεία λίγο μετά τη λήξη της συνεδρίασης.
ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα