Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Σημάδια ότι η σχέση σου θα διαρκέσει

Σημάδια ότι η σχέση σου θα διαρκέσειΠολλές φορές στις ερωτικές κυρίως σχέσεις μας φιλοδοξούμε πως το άτομο που έχουμε επιλέξει για σύντροφό μας θα είναι και αυτό που θα μας συντροφεύει για την υπόλοιπη ζωή μας. Συχνά πιστεύουμε ότι έχουμε βρει τον μοναδικό έρωτα στη ζωή μας και αυτόν που θα μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.
Συνήθως οι γυναίκες είμαστε πιο επιρρεπείς στο να πιστεύουμε ότι έχουμε βρει τον Έναν και μοναδικό επιλέγοντας με μεγάλη επιτυχία συχνά τους λάθος ανθρώπους. Στην περίπτωση όμως που όντως έχουμε βρει την κατάλληλη σχέση πως θα καταλάβουμε ότι θα έχει διάρκεια στον χρόνο;
Σχέσεις και διάρκεια στον χρόνο
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πως μία σχέση για να έχει διάρκεια στον χρόνο, προϋποθέτει αμοιβαίες υποχωρήσεις ώστε να υπάρχει η απαραίτητη ισορροπία. Ακολουθούν μερικά μυστικά τα οποία θα βοηθήσουν στη διάρκεια της σχέσης μας.

Σεβασμός
Αρχικά πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι το άτομο που έχουμε απέναντί μας έχει και αυτό τα όριά του και τις αντοχές του. Ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου μας αλλά και απέναντι στον εαυτό μας βοηθάει σημαντικά τη διάρκεια της σχέσης στον χρόνο. Έτσι λοιπόν πρέπει να σεβόμαστε τα όρια του συντρόφου μας όπως θα θέλαμε να κάνει και ο ίδιος για εμάς.
Αφοσίωση και συμβιβασμός
Η αφοσίωση και ο συμβιβασμός αποτελούν τους κύριους παράγοντες για την αντοχήτης σχέσης. Είναι εκείνοι οι παράγοντες που δυναμώνουν τη σχέση και κάνουν το ζευγάρι να είναι ενωμένο και αγαπημένο. Η αφοσίωση που δείχνει ο ένας στον άλλον έχει να κάνει με τη φροντίδα αλλά και την υποστήριξη απέναντι στα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Ο συμβιβασμός όταν υπάρχει βοηθάει στην κατανόηση των αναγκών ώστε να βρίσκεται η χρυσή τομή.
Εκπλήξεις μέσα στη σχέση
Σημάδια ότι η σχέση σου θα διαρκέσειΤα ζευγάρια με μακροχρόνιες σχέσεις γνωρίζουν πολύ καλά ότι από ένα σημείο και εξής επικρατεί η μονοτονία και η ρουτίνα ανάμεσά τους. Το ιδανικό για να αναθερμάνεις τη σχέση σου είναι να κάνεις μικρές εκπλήξεις στον σύντροφό σου. Για παράδειγμα, μπορείτε να κανονίσετε ένα ταξίδι προκειμένου να ηρεμήσετε. Ή να κάνετε μικρά πραγματάκια που απλά θα ξαφνιάσουν το ταίρι σας.
Υποστήριξη και αγάπη
Όπως αναφέραμε και προηγουμένως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ζευγάρια να βαλτώνουν στις σχέση τους και να ρουτινιάζουν. Εκεί λοιπόν έρχεται το σημείο που αρχίζουμε να ξεχνάμε να δείχνουμε την αγάπη μας. Φυσικά όταν υπάρχει αγάπη δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο κόλπο στο να την δείχνουμε καθημερινά. Ένα φιλί και μια αγκαλιά είναι ό, τι πρέπει για να ξεκινάει όμορφα η ημέρα μας.
Εκτός όμως από την καθημερινή αγάπη που οφείλουμε να εκφράζουμε καλό είναι να δείχνουμε και την υποστήριξή μας σε διάφορους τομείς της ζωής του. Υποστηρίζοντάς τον του δίνουμε το κίνητρο να επιτύχει τους στόχους του και να ανέβει ακόμη πιο ψηλά πραγματοποιώντας τα όνειρά του.
Ένστικτο
Ένα από τα πιο βασικά σημάδια στη διάρκεια της σχέσης μας είναι φυσικά το ένστικτό μας. Όταν έχουμε εμπιστοσύνη πάνω από όλα στον εαυτό μας και στο ένστικτό μας τότε μπορούμε να καταλάβουμε ότι έχουμε βρει και τον κατάλληλο άνθρωπο.
Διάθεση
Η διάθεση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα ζευγάρι. Εάν κάποιο μέλος της σχέσης αντιμετωπίζει προβλήματα στην εργασία, η κατανόηση είναι απαραίτητη. Εάν εκλείπει, η σχέση δεν είναι υγιής. Άλλωστε η σχέση δεν είναι μόνο για τα ευχάριστα αλλά και για τα δυσάρεστα.
Σημάδια ότι η σχέση σου θα διαρκέσειΔιαφωνίες και τσακωμοί
Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν πως οι τσακωμοί και οι διαφωνίες συχνά αποτελούν αιτία χωρισμού. Θεωρούν πως το να υπάρχουν εντάσεις μέσα στη σχέση είναι ένας κακός οιωνός για τη διάρκειά της. Εδώ πρέπει να τονίσουμε πως όταν όμως είναι μέσα στα όρια του φυσιολογικού τότε απλά μας κάνει καλύτερους απέναντι στη σχέση μας.
Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι καμιά φορά αυτά από μόνα τους δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν μια σχέση. Πρέπει να μπορούμε να αναγνωρίζουμε τα σημάδια μιας υγιούς σχέσης και να προσπαθούμε να τη βελτιώσουμε από μια σχέση που γνωρίζουμε πως δεν έχει μέλλον.
Τέλος, αυτό που πρέπει να έχουμε ως αρχή στη ζωή μας για οποιαδήποτε σχέση είτε οικογενειακή είτε φιλική είτε ερωτική βασικός παράγοντα διάρκειας είναι πάντα η ειλικρίνεια, πρώτα απέναντι στον εαυτό μας και έπειτα απέναντι στους υπόλοιπους ανθρώπους.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα