Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Βου βου βου είναι τρελά τα αεροπλάνα


Συγκλονισμένη είναι η παγκόσμια κοινή γνώμη από την αποκάλυψη ότι το αεροπλάνο της Germanwings δεν στούκαρε στις Άλπεις εξαιτίας κάποιου μηχανικού προβλήματος αλλά λόγω εγκεφαλικού προβλήματος που αντιμετώπιζε ο συγκυβερνήτης.

Βέβαια, εγκεφαλικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας αλλά δεν παίρνουν αεροπλάνα για να τα στουκάρουν όπου βρουν - εξάλλου οι περισσότεροι συμπολίτες μας δεν έχουν δίπλωμα πιλότου -, οπότε ο συγκυβερνήτης μάλλον ήταν εντελώς ψυχάκιας.

Το θέμα έχει κλονίσει τα ΜΜΕ ανά τον πλανήτη που τρελαίνονται για κάτι τέτοια σκηνικά, αφού είναι γνωστό ότι περισσότερο από το σεξ πουλάει μόνο ο θάνατος.

Σε απόλυτη αρμονία, κανάλια, εφημερίδες, σάιτ και μπλογκ κατακεραυνώνουν τον συγκυβερνήτη λέγοντας ότι έπαιρνε ψυχοφάρμακα αλλά δεν τον είχε πει σε κανέναν, ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και το ίδιο το αεροπλάνο αλλά δε μπορούσε να το πει στα άλλα αεροπλάνα, γιατί τα αεροπλάνα δε μιλάνε και κάνουν μόνο "βου βου βου".

Εκμεταλλευόμενοι τις ντετεκτιβικές γνώσεις που απέκτησαν από την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι χρήστες των social media ουσιαστικά κατηγορούν όσους πάσχουν από κάποια ψυχιατρική ασθένεια ως εν δυνάμει δολοφόνους, ενώ δεν αποκλείεται ο συγκυβερνήτης να είχε υποστεί bullying από τον κυβερνήτη κι έτσι αποφάσισε να τον πάρει μαζί του παρέα με άλλα 148 άτομα.



Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που κατηγορούν τον κυβερνήτη επειδή πήγε προς νερού του κι άφησε μόνο του τον συγκυβερνήτη, ενώ θα μπορούσε να κατουρήσει μέσα στο πιλοτήριο και να ζητήσει από τον συγκυβερνήτη να του την τινάξει, ώστε να μην αφήσει το τιμόνι λεπτό από τα χέρια του.

Κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ερωτική απογοήτευση η οποία αποτέλεσε το κίνητρο του συγκυβερνήτη, αν κι εγώ δε ξέρω κανέναν ερωτευμένο που κάνει μαζικές δολοφονίες, εκτός από τον Αδόλφο Χίτλερ που έστειλε στον τάφο 80 εκατομμύρια ανθρώπους για τα μάτια της Εύας Μπράουν.

Πάντως, τον πιο εύστοχο συνειρμό τον έκανε ο Πάσχος Μανδραβέλης ο οποίος κατάφερε με κάποιον μαλακισμένο τρόπο να συνδέσει την αεροπορική τραγωδία με την πολιτική που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση. Πιο νεοφιλελές πεθαίνεις.

Εμένα γιατί μου θυμίζει περισσότερο την προηγούμενη κυβέρνηση που έριξε μια ολόκληρη χώρα στο γκρεμό;

Μπα, μαλακίες λέω κι εγώ, αφού είναι σίγουρο ότι αν στη θέση του συγκυβερνήτη ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θα πηδούσε την τελευταία στιγμή από το πιλοτήριο με αλεξίπτωτο και μετά θα μιλούσε για τις θυσίες των επιβατών που απαιτούσε η σωτηρία της πατρίδας.

Oι συγγενείς του ψυχοπαθούς συγκυβερνήτη πρέπει να κανιβαλιστούν μέχρι θανάτου από τα ΜΜΕ, αφού η ιστορία του πουλάει περισσότερο από τις ιστορίες των θυμάτων αλλά όλα αυτά μέχρι να ξεφουσκώσει το θέμα και να ξανασχοληθούμε με τους τζιχανιστές που απειλούν να ρίξουν αεροπλάνα στο Big Ben. Αυτοί είναι ο πραγματικός εχθρός.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Βαριέμαι ελεεινά να παρακολουθήσω την υστερία των ΜΜΕ σχετικά με το θέμα αλλά μια φίλη με πληροφόρησε για την ιστορία 16 μαθητων οι οποίοι κληρώθηκαν ανάμεσα σε 40 μίας τάξης για να ταξιδέψουν με τη μοιραία πτήση στο πλαίσιο ενός προγράμματος ανταλλαγής μαθητών. Συναισθήματα απογοήτευσης όσων δεν κληρώθηκαν και χαράς αυτών που κληρώθηκαν τα οποία μετατρέπονται σε ανακούφιση και πανικό από ένα γύρισμα της Τύχης. Η πουτάνα η Τύχη!)

thethreemooges


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα