Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΟΛ, Η ΚΑΥΤΗ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ!



Απορώ που κάποια πράγματα τόσο συνηθισμένα, τα παρουσιάζουν για κάργα εντυπωσιακά. Σχεδόν καθημερινή είδηση είναι μια καθηγήτρια να πηδιέται με έναν μαθητή της. Μια 30αρα και 40αρα δασκάλα να έχει σχέση με αγόρια της τάξης της. Ποιο είναι το σοκ;
Έχει πλέον καταντήσει ρουτίνα. Ένα φαινόμενο της καθημερινότητας. Γυναίκα εκπαιδευτικός να συνουσιάζεται με αγόρια που έχουν τη μισή ή, και μικρότερη ακόμα ηλικία. Κάποιες, μάλιστα, τέτοιες «γνωριμίες» καταλήγουν σε γάμο. Και το ζευγάρι συνεχίζει τη ζωή του, με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας και αφού έχουν γίνει γονείς.
Περίεργο, προκλητικό, προβληματικό γεγονός, πες το όπως θες, όμως όχι πρωτοφανές, τουλάχιστον στην Αμερική. Οι δασκάλες, μερικές είναι ήδη παντρεμένες, και μητέρες, τα φτιάχνουν με κάποιον ανήλικο μαθητή τους. Είναι τεκνατζούδες; Την βρίσκουν, δηλαδή, μονάχα με τεκνά.
Μήπως η δασκάλα δεν είναι τεκνατζού, αλλά η αγαμία, η αδιαφορία άλλων ανδρών, την στέλνει στον πιτσιρικά. Και τον αποπλανεί σεξουαλικά. Πριν προχωρήσουμε την κουβέντα, να πούμε τι είναι τεκνατζού.

Από τη λέξη «τεκνό» που σημαίνει πιτσιρίκι ομοφυλόφιλος. Όπως επίσης «τεκνό» είναι ο νταβατζής, ο αγαπητικός μιας πουτάνας, ο γκόμενος της πόρνης. Ακόμα, την πολύ μικρής ηλικίας gay, τον «πουστράκο», τον λένε «τεκνίτσα». Η δε τεκνατζού είναι η ώριμη γυναίκα που αποζητά σεξουαλική σχέση με νεαρώτερό της.
Η τελευταία «ηρωίδα» του είδους είναι η Νικόλ Μακντόνα, που στα 32 της κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη επειδή είχε επαδές σαρκικού τύπου με τέσσερις 18χρονους, αφού στο μεταξύ έκανε την έξυπνη κίνηση να παντρευτεί άνδρα... μεγαλύτερό της. Έδωσε, λοιπόν, στο δικαστήριο την εικόνα νορμάλ γυναίκας, άλλο ότι σα γκόμενα ήθελε να δροσίζει συχνά το αιδοίο της.
Απηλλάγη η καυτή Νικόλ και για το λόγο ότι τα σεξουαλικά της εγκλήματα τα διέπραξε με αγόρια τα οποία νομικά και τυπικά ήταν ενήλικοι, ήδη 18 χρονών.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα