Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Plagspotter : Βρείτε τα άρθρα που χρησιμοποιούνται χωρίς τη άδειά σας


Θέλετε να ελέγξετε αν το κείμενο, το άρθρο ή την εργασία σας στο ίντερνετ την έχουν ΄΄κλέψει΄΄ και την χρησιμοποιούν πρός όφελός τους ανταγωνιστές σας σε άλλες ιστοσελίδες χωρίς εσείς να τους έχετε δώσει την άδεια ή παραβιάζουν τους όρους χρήσης που έχετε θεσπίσει; Η απλά θέλετε ένα απλό και αξιόπιστο τρόπο να ελέγξετε την ιστοσελίδα σας για διπλό περιεχόμενο; Για όποιο λόγο και αν θέλετε να το ψάξετε υπάρχουν πλέον τα μέσα για να το επιτύχετε.

Για τον σκοπό αυτό υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο και αναλαμβάνουν την προστασία σας. Συνήθως για βέλτιστα αποτελέσματα θα πρέπει να πληρώσετε μία μικρή συνδρομή αν και δεν λείπουν και αυτές που διαθέτουν δωρεάν υπηρεσίες με κάποιο περιορισμό όμως στις δυνατότητες που σας παρέχουν και φυσικά και πλήρη προστασία με κάποιο μικρή χρηματική συνδρομή.

Στα πλαίσια της έρευνας αυτής καταλήξαμε στο plagspotter. Ο τρόπος χρήσης της υπηρεσίας είναι απλός, πληκτρολογήστε στην μηχανή αναζήτησης το url της ιστοσελίδας που περιέχει το κείμενο, το άρθρο ή την εργασία που θέλετε να ελέγξετε και πατήστε στο κουμπί Find pages copies. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η εφαρμογή θα σας παρουσιάσει στην σειρά άρθρα που περιέχουν σχετικό περιεχόμενο με αυτό του url που έχετε δώσει για διερεύνηση.


Ανάλογα με τις το ποσοστό επιτυχίας δίπλα από κάθε url θα σας εμφανίσει το ποσοστό συμβατότητος το ποσοστό των λέξεων δηλαδή που έχει αναγνωρίσει ώς όμοιες. Πατήστε τώρα επάνω σε κάθε url ξεχωριστά και θα δείτε ποιές και πόσες ιστοσελίδες σας έχουν αντιγράψει και δεν σας έχουν ενημερώσει ή δεν έχουν σεβασθεί το τρόπο διάθεσης της εργασίας σας όπως για παράδειγμα να προσθέσουν στο τέλος του άρθρου ένα link από την ιστοσελίδα που αντέγραψαν το κείμενο, και φυσικά αυτούς που σας έχουν αντιγράψει χωρίς εσείς να έχετε δώσει τη σχετική άδεια αλλά και και εκείνους που είναι απόλυτα συνεπείς.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισάγετε την ακριβή διεύθυνση URL της σελίδας που θέλετε να ελέγξετε. Μπορείτε να ελέγξετε τις ιστοσελίδες σε οποιαδήποτε τοποθεσία. επίσης να ελέγξετε ολόκληρο και το site σας χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα μαζικής αναζήτησης και εισάγοντας κάποιο sitemap.xml ή αντιγράψτε και επικόλλήστε μια λίστα με όλες τις διευθύνσεις URL που πρέπει να ελεγχθούν. 

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δώσετε το e-mail σας και να προσθέσετε ένα κωδικό, και μπορείτε να δοκιμάσετε το εργαλείο για 7 ημέρες δωρεάν με όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει πρίν προχωρήσετε σε συνδρομή. Τέλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για να παρακολουθήσετε ολόκληρο το site σας για διπλό περιεχόμενο.

Μπορείτε να εγγραφείτε και να προσαρμόσετε το σχέδιο παρακολούθησης για να καθορίσετε τον αριθμό των διευθύνσεων URL θα πρέπει να παρακολουθείτε και τη συχνότητα τους (ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία, κλπ). Εάν η ιστοσελίδα σας έχει περισσότερες από 10000 σελίδες που πρέπει να παρακολουθούνται για διπλό περιεχόμενο θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία για να βρείτε τη λύση.
Author's Website:


lovefortechnology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα