Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Reuters: Η Ελλάδα δεν έστειλε λίστα με μεταρρυθμίσεις



H Ελλάδα δεν έστειλε λίστα μεταρρυθμίσεων, αλλά απλώς μας έδειξε κάποιες ιδέες, ανέφερε αξιωματούχος της ευρωζώνης στο Reuters.

«Η Ελλάδα δεν έστειλε λίστα μεταρρυθμίσεων την Παρασκευή. Απλώς μας έδειξαν κάποιες ιδέες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι συζητήσεις από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή είχαν την έννοια να βοηθήσουν τους Έλληνες να προετοιμάσουν μια λίστα για αύριο», ανέφερε ένας ανώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης, σύμφωνα με το Reuters.
«Ανυπομονούμε να παραλάβουμε κάτι τη Δεύτερα», ανέφερε ο αξιωματούχος.

«Όπως είναι τώρα, δεν είναι λεπτομερείς και χρειάζεται ακόμη πολύ περισσότερη τεχνική δουλειά ώστε να αναπτυχθούν σε κάτι επαρκώς περιεκτικό και αξιόπιστο προκειμένου να εισαχθεί στο Eurogroup», δήλωσε άλλος ευρωπαίος αξιωματούχος.
Ερωτηθείς για το πόσος χρόνος μπορεί να χρειαστεί, ο αξιωματούχος δήλωσε:
«Υποθέτω αρκετές ακόμη ημέρες. Δεν θα ήταν προς το συμφέρον της Ελλάδας να υποβάλλει κάτι που δεν πρόκειται να προχωρήσει. Είναι καλύτερο να πάρει χρόνο και να το προετοιμάσει κατάλληλα». 
άρθρο
πηγή: The TOC
Να στείλουμε μια λίστα να τελειώνουμε. Να στείλουμε τη λίστα Λαγκάρντ, είναι η μόνη λίστα που έχει υποστεί καλή επεξεργασία.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα