Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ZEY-ΓΟΣ (ΑΝΗΡ+ΓΥΝΗ)




ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Η Ψυχή όπως γνωρίζουμε δεν έχει φύλο. Η ενσάρκωση της Ψυχής στο γήινο πεδίο διαχωρίζεται σε δυαδικό σύστημα (άρρεν-θήλυ) όπου η σωματική-σεξουαλική επαφή εκτός της ανταλλαγής ενεργειών χρειάζεται και για την διαιώνιση του ανθρώπινου είδους. Σε κάθε φυσική επαφή ο άνδρας και η γυναίκα δίνουν ο ένας στον άλλον την κατάλληλη ενέργεια για να ισορροπήσει η φύση τους.

1. Ο ανήρ δίνει συνήθως στη γυνή τον αιθερικό ηλεκτρισμό-μαγνητισμό….γι’ αυτό και η γυνή χρειάζεται ασφαλώς την παρουσία του ανδρός. Η ένωση ανδρός+γυναικός είναι απαραίτητη ώστε να επιτευχθεί η διευθέτηση του επιπέδου…του ενεργειακού πεδίου.
Οπότε εάν ο ανήρ έχει μπόλικο αιθερικό ηλεκτρισμό-μαγνητισμό οφείλει να έρθει σε επαφή με μια γυναίκα προκειμένου να ισορροπήσει ο ίδιος. Η γυνή μπορεί ασφαλώς να απορροφήσει αυτόν τον ηλεκτρισμό από τον άνδρα μέσω του αγγίγματος της και της ομιλίας της….χωρίς καθόλου να έρθει σε σεξουαλική επαφή. Ο ανήρ πάλι πρέπει να έχει το συμπλήρωμα ενέργειας της γυναικός…για να γίνει πιο ευαίσθητος, πιο στοργικός και περισσότερο συντονισμένος με τις ανάγκες και τις καταστάσεις των γύρω συνανθρώπων του. Ο ανήρ δίνει επίσης στη γυνή την νοητική του ενέργεια….όπου αυτήν την χρειάζεται η γυνή για να γίνει πιο λογική, πιο αποσπασμένη και με μεγαλύτερη διάκριση στις επιλογές της, στη σκέψη της και στις πράξεις της. Ο ανήρ ακόμη δίνει στη γυνή την ενέργεια της θέλησης ή αλλιώς την ατομική του ενέργεια. Αυτήν πρέπει να την έχει η γυνή για να μπορεί να συγκεντρώνεται στην εστιασμένη επίτευξη και να εστιάζεται έντονα σε ένα μεγάλο θυσιαστικό έργο.

2. Η γυνή δίνει συνήθως στον άνδρα την αστρική-συναισθηματική ουσία της και τις ιδιότητες της. Η γυνή δίνει στον ανήρ την ενορατική της ενέργεια. Αυτήν πρέπει να την έχει ο ανήρ για να αναπτύξει μια αίσθηση πληρότητας ζωής και βίωσης, για να έχει ευσπλαχνία για όλα τα όντα της Γαίας και για να εργάζεται για το καλό και την ευημερία όλων των ανθρώπων και όχι μόνο για τα δικά του συμφέροντα. Η γυνή δίνει επίσης στον ανήρ την ενέργεια της μονάδας ή αλλιώς την ενέργεια του Εσωτερικού Εαυτού. Ο ανήρ πρέπει να έχει αυτήν την ενέργεια για να μπορέσει να απαρνηθεί όλα όσα δεν είναι…και να δράει σύμφωνα με την εσωτερική του πραγματικότητα. Η σταθερή και διευρυνόμενη αγάπη-έλξη που εκδηλώνεται στην ένωση του γάμου ανδρός+γυναικός αποτελεί την πηγή μιας τέτοιας ουσίας της ολοκληρωμένης αγάπης-σύμπνοιας. Αν δεν έχετε μπόλικη ουσία της αγάπης-συμπνοιας για το άλλο φύλο, θα παραμείνετε ολόγυμνοι στην πύλη των ανώτερων κοσμικών διαδικασιών και δεν θα γίνετε δεκτοί από τους Φύλακες Άγγελους.  


Τα παντρεμένα-ενωμένα ζευγάρια συγχωνεύονται ο ένας με τον άλλον ταυτόχρονα ως μία σφαίρα και οι δυο επίσης συγχωνεύονται με τον ανώτερο Θεϊκό Ον, όπου τότε ενώνονται σε ανώτερα και βαθύτερα επίπεδα γνώσεων. Όσο η αγάπη τους επεκτείνεται ακόμη περισσότερο και μεγαλώνει…τόσο υπάρχει έντονη η συγχώνευση ανάμεσά τους και αναπτύσσονται σε ανώτερα επίπεδα και να ενώνονται με τη ζωή του Παντός.

(Ε.Ι.)

 Ioannis Stogiannos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα