Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Εξεταστική επιτροπή για το λάστιχο της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε η κυβέρνηση!

ImageHandler
«Στόχος μας να χυθεί άπλετη βενζίνη σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο πρατήριο καυσίμων της Αιδηψού» δήλωσε στους δημοσιογράφους η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την άμεση σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το επεισόδιο που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Την εξεταστική επιτροπή η οποία θα φέρει την ονομασία «Επιτροπή Αλήθειας για το λάστιχο της Αιδηψού» πρόκειται να διευθύνει η ίδια η Πρόεδρος της Βουλής που εικάζεται έντονα ότι ήταν και αυτή η οποία πρότεινε στον πρωθυπουργό τη σύστασή της.
Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να δοθούν στο φως της δημοσιότητας και τα δύο τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ που έχουν ήδη σχεδιαστεί από τους συνεργάτες της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη συγκεκριμένη εξεταστική.

Στο πρώτο σποτ το κεντρικό σύνθημα θα είναι «Ξεχασέ το – Διαγραψέ το» και θα αφορά στα βίντεο που αποπειράθηκαν να τραβήξουν οι υπάλληλοι του βενζινάδικου την ώρα του περιστατικού.
Το 2ο σποτ με τίτλο «Αλλαξέ το – Βουλωσέ το» έχει ως κεντρικό του θέμα την καταγγελόμενη άρνηση του υπαλλήλου του βενζινάδικου να αλλάξει το λάστιχο της προέδρου της Βουλής.
Από την Επιτροπή Αλήθειας για το λάστιχο της Αιδηψού πρόκειται να παρελάσουν δεκάδες γνωστά ονόματα τόσο από τον κλάδο των βενζινοπωλών όσο και των βουλκανιζατέρ με τους ειδικούς της BP, της Shell και της Pirelli  να ξεχωρίζουν.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της επιτροπής εντός της κοινοβουλευτικής αίθουσας που θα διεξάγονται οι συνεδριάσεις πρόκειται να προβάλλονται μέσω ειδικής γιγαντοοθόνης διαφημιστικά σποτ από σωρεία ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ελαστικών και της βενζίνης.
Σκοπός της κυβέρνησης είναι ταυτόχρονα με την εξιχνίαση του φλέγοντος περιστατικού να δοθεί η και η δυνατότητα σε εκατοντάδες καταστήματα της χώρας να προβάλουν σε πανελλαδική κλίμακα την ποιότητα των υπηρεσιών τους προκειμένου η ανάπτυξη στην εν λόγω αγορά να έρθει μία ώρα αρχίτερα.
Εντός της ημέρας πρόκειται να γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνίας έναρξης της συγκεκριμένης εξεταστικής με τους περισσότερους στο Μέγαρο Μαξίμου να επιθυμούν η παρθενική συνεδρίαση να διεξαχθεί ει δυνατόν την προσεχή Δευτέρα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα