Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΜΕ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΤΕΣΤ ΚΟΝΤΡΟΛ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΟΥΔΕΣ


Μπαίνει η κυρία στο ταξί και ο ταρίφας θαρρεί πως θα πιάσει γκόμενα. Συμβαίνει. Μόνη είναι η γυναίκα, άρα ψάχνεται για να κυκλοφορεί χωρίς συνοδό. 

Είμαστε Αυστραλία. Και παίζουν κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης από ταξιτζήδες σε επιβάτισσες. Και σ’ έναν πονηρό Έλληνα του’ρθε η ιδέα. Ροζ ταξί. Αυτή είναι η ιδέα του. 

Ταξί που θα είναι μόνον για γυναίκες, σόλο κι όχι. Και θα το οδηγάνε μόνον γυναίκες. Οπότε ας προλάβω να τη στήσω πρώτος τη δουλειά, σκέφθηκε ο Έλληνας, θα έχω το φτούκα προ.


Δύσκολο. Επειδή η Αυστραλία είναι κράτος, και έχει θεσμούς, νόμους, δεν είναι καφενείο να αποφασίζει ό,τι γουστάρει ο πρωθυπουργός, ο υπουργός, ο νομάρχης. Δηλαδή;

Δεν επιτρέπονται επιχειρηματίας να προσλαμβάνει μόνον άνδρες ή, μόνον γυναίκες. Ούτε μία επιχείρηση να πουλάει οτιδήποτε, να κάνει σέρβις οποιοδήποτε μόνον σε άνδρες, μόνον σε γυναίκες. Πέρα απ’αυτό.

Έστω ότι ο δικός μας τα καταφέρνει να πείσει τις αρχές, λόγω της ιδιαιτερότητας του πράγματος. Γυναίκες ταξιτζούδες για γυναίκες πελάτισσες. Το λεσβιακό το αφήνουμε απ’έξω;

Όπως οι άντρες φλερτάρουν, παρενοχλούν σεξουαλικά, το ίδιο συμβαίνει και με τις τζίβες. Άρα; Θα χρειαστεί ο πατριώτης να κάνει λέσμπιαν κοντρόλ πριν προσλαμβάνει ταξιτζούδες.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα