Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Πως Να Προσελκύσετε τον Ιδανικό Σύντροφο στη Ζωή Σας

Πως Να Προσελκύσετε τον Ιδανικό Σύντροφο στη Ζωή Σας

Πιστεύετε ότι συνεχίζετε να προσελκύετε λάθος συντρόφους στη ζωή σας;

Είναι 2015 και ακόμα δεν έχετε βρει τον ιδανικό άνθρωπο που θέλετε να περάσετε μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σας. Αντ’ αυτού, βρίσκετε τον εαυτό σας να βγαίνει ραντεβού με φρικτούς, επιθετικούς, άπορους ή τεμπέληδες άντρες (ή γυναίκες αντίστοιχα) που δεν έχουν παρόμοια με εσάς ενδιαφέροντα ή νοοτροπία.
Φαίνεται ότι όσο σκληρά κι αν προσπαθείτε, προσεύχεστε ή ζητάτε, απλά δεν μπορείτε να προσελκύσετε το σωστό είδος ατόμου στη ζωή σας.
Σας θυμίζει κάτι;
Δεν είστε μόνοι, οι στατιστικές δείχνουν ότι η μέση γυναίκα θα αντιμετωπίσει τέσσερις καταστροφικά ραντεβού και επτά διαφορετικές σχέσεις πριν από την εύρεση του δια βίου συντρόφου της, ενώ οι άνδρες θα βιώσουν τέσσερα καταστροφικά ραντεβού και οκτώ αποτυχημένες σχέσεις πριν από την εύρεση του δια βίου συντρόφου του.
Το να βρει κάποιος το ιδανικό ταίρι δεν είναι εύκολη υπόθεση, υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, αλλά πραγματικά μόνο λίγοι είναι οι εκλεκτοί που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον μας. Από πού μπορείτε να ξεκινήσετε; Πώς μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτηση και να προσελκύσετε το τέλειο σύντροφο;

# 1: Δεν υπάρχει το τέλειο άτομο

Είτε θέλετε να το παραδεχτείτε είτε όχι, όλοι έχουμε μερικά ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά που μας κάνουν μοναδικούς και διαφορετικούς, όπως είναι τα ελαττώματά μας, οι αδυναμίες μας και άλλες κακές συνήθειες.
Ξεχάστε το τέλειο όταν πρόκειται για σχέσεις. Ξεχάστε το να προσπαθείτε να βρείτε κάποιον που τέλειος σε όλα, επειδή το πρόσωπο αυτό κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει. Θέλετε να βρείτε κάποιον που δεν είναι το τέλειο πρόσωπο, αλλά ο τέλειος σύντροφος, και ένας τέλειος σύντροφο είναι κάποιος που είναι τόσο καλός που οι ατέλειές του δεν συγκρίνονται καν με το πόσο καλός είναι. Θέλετε να είστε σε θέση να αποδεχτείτε τις ατέλειές τους και να μάθετε να τις αγαπάτε και να τις εκτιμάτε ως μέρη της προσωπικότητάς τους.
Σε αντάλλαγμα, θέλετε να βρείτε κάποιον που δέχεται τις δικές σας αδυναμίες και να τις εκτιμά ως μέρος της προσωπικότητάς σας, και ο μόνος τρόπος για να προσελκύσετε αυτό το είδος συντρόφου στη ζωή σας είναι να αποδεχτείτε και εκτιμήσετε πρώτα τις δικές σας ατέλειες και αδυναμίες.
Όταν κάνετε ειρήνη με το ποιος είστε και όλα τα λεγόμενα ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά σας, μπορείτε να ανοίξετε χώρο για κάποιον άλλον να έρθει και να τις εκτιμήσει μαζί σας. Χωρίς την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας συνεχώς να προσελκύει συντρόφους οι οποίοι δεν σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε και είναι μη-δεσμευτικοί.

# 2: Προσελκύετε αυτό που βγάζετε προς τα έξω και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε

Μόλις τελείωσε ένα ραντεβού με κάποιον ακατάλληλο(η); Λυπάμαι που το λέω, υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού σας βαθιά κάτω (πιθανώς υποσυνείδητα) που προσελκύει εκείνον τον ακατάλληλο άνθρωπο στη ζωή σας και για οποιονδήποτε λόγο, είναι απαραίτητο για σας να τον αντιμετωπίσετε, προκειμένου να προχωρήσετε προς τα εμπρός.
Ενώ αυτό μπορεί να είναι ένα σκληρό χάπι που πρέπει να καταπιούμε, πάντα προσελκύουμε ό, τι ενέργεια βγάζουμε προς τα έξω ή δονούμαστε. Η παγίδα εδώ είναι ότι συχνά δεν έχουμε ιδέα σε ποια επίπεδα είναι η ενέργεια της δόνησής μας μέχρι να αρχίσουμε να εξετάζουμε τις σκέψεις μας, και συχνά οι σκέψεις μας μπορούν να επικεντρώνονται γύρω από το τι δεν θέλουμε, όχι από το τι θέλουμε.
Έχοντας φόβο ή έλλειψη αυτοπεποίθησης και όταν δεν αγαπάτε ή τιμάτε τον εαυτό σας, δημιουργείται όλες τις συνταγές για την προσέλκυση ανεπιθύμητων συντρόφων. Αυτοί οι ανεπιθύμητες σύντροφοι που προσελκύουμε ωστόσο, είναι επίσης εκεί για να ρίξουν φως σχετικά με το πόσο ψηλά αξιολογούμε τον εαυτό μας.
Για να προσελκύσετε το σωστό σύντροφο, επικεντρωθείτε στην εκμάθηση της αγάπης και εκτίμησης προς τον εαυτό σας και στον έλεγχο των σκέψεών σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι είστε επικεντρωμένοι σ’ αυτό που θέλετε, όχι σ’ αυτό που δεν θέλετε.

# 3: Ψάχνουμε τους γονείς μας στις σχέσεις μας

Πολλοί ψυχολόγοι έχουν δηλώσει ότι η ρομαντική αγάπη συμβαίνει όταν ο ασυνείδητος νους μας εκτίθεται στο αρχέτυπο της γονικής αγάπης που λάβαμε ως παιδί. Αυτό σημαίνει ότι πάντα ψάχνουμε για τους ανθρώπους που μας θυμίζουν τη μητέρα μας ή τον πατέρα μας, είτε το θέλουμε είτε όχι.
Βασικά σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ψάχνουμε συντρόφους που γεμίζουν τις ανεκπλήρωτες συναισθηματικές μας ανάγκες από την παιδική ηλικία.
Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, μπορεί να δώσει να μας προσφέρει μία καλή κατανόηση ως προς το γιατί θα πρέπει να υφίστανται αρκετοί σύντροφοι πριν να «εγκατασταθούμε κάπου».
Ελκόμαστε πάντα από ανθρώπους για συγκεκριμένους λόγους, και καθώς μεγαλώνουμε και εξελισσόμαστε αυτές οι έλξεις είτε σβήνουν ή συνεχίζουν να υπάρχουν. Χωρίς να βιώσετε αυτόν τον κύκλο στο έπακρο, είναι δύσκολο να γνωρίζετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από μία δια βίου σύντροφο.

# 4: Το άλλο σας μισό είστε εσείς

Ψάχνετε για κάποιον να σας ολοκληρώσειΚοιτάξτε στον καθρέφτηγιατί το μόνο πρόσωπο που πρόκειται να σας ολοκληρώσει είστε ΕΣΕΙΣ.
Οι σύντροφοι είναι ένα καλό συμπλήρωμα για το ποιοι είμαστεκαι συχνά ο σωστός σύντροφος μπορεί να μας βοηθήσει να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μαςωστόσο, δεν πρόκειται ποτέ να αισθανθούμε πλήρεις λόγω της σχέσης μας με κάποιον άλλο.
Μια υγιήςσυνειδητή σχέση απαιτεί δύο συντρόφους να αισθάνονται πλήρεις και ολοκληρωμένοι από μόνοι τουςμε αυτόν τον τρόπο μπορούν πραγματικά να είναι, να δίνουν και να εκφράζουν τον καλύτερο εαυτό τους στο πλαίσιο τηςσυντροφικής σχέσης.

# 5: Η στιγμή σας έρχεται

Υπάρχει χρόνος για όλουςκαι ο χρόνος σας θα έρθει επίσης. Δεν προορίζεστε να γεράσετε μόνοι σας (εκτός αν αυτό είναι ό, τι θέλετε). Παραδόστε τον έλεγχοπαραδώστε την ανάγκη και την επιθυμία σας να βρείτε εκείνον τον ξεχωριστό σύντροφο και επιτρέψεε στον εαυτό σας να πάει με τη ροή. Ερχόμαστε πραγματικά πίσω σε εκείνο το παλιό ρητό - συμβαίνει όταν δεν το περιμένεις... Όσο ενοχλητικό κι αν φαίνεται, είναι αλήθεια.
Σταματήστε να προσδοκάτε, σταματήστε να θέλετε και δείτε τι συμβαίνει όταν επιτρέπετε τη φυσική ροή της ζωής να πάρει τον έλεγχο.
Σχετικά με την συγγραφέα
Η Tanaaz είναι συγγραφέας, αστρολόγος, εκπαιδευτής συνειδητής ζωής και δημιουργός του Forever Conscious.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα