Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Κρατάτε το κινητό σας στην τσέπη σας; Σταματήστε τώρα - Οι συνέπειες μπορεί να είναι θανάσιμες!

Αγαπάμε όλοι τα ολοκαίνουργια έξυπνα τηλέφωνα μας. Όμως, πόσα πραγματικά γνωρίζουμε για τους κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση τους;
Ρώσοι γιατροί και ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας προειδοποιούν ότι τα κινητά είναι πιο επικίνδυνα για την υγεία μας από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε. Περισσότερο  ανησυχούν κυρίως για τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και την επίδρασή τους στο σώμα μας.
διατηρώντας-σας-τηλέφωνο-σε-σας-τσέπη-stop-it-τώρα-ο-συνέπειες-μπορούσε-να-θανατηφόρα
"Ο στόχος είναι κυρίως το νευρικό σύστημα, αλλά το ενδοκρινικό και αναπαραγωγικό σύστημα αποτελούν επίσης στόχους», λέει ο Nikolai Kononov, αντιπρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Υγείας.

«Σίγουρα δεν απαγορεύουμε τη χρήση των κινητών τηλεφώνων, αλλά ενθαρρύνουμε μια λογική προσοχή, διότι το 70% του συνολικού πληθυσμού λαμβάνει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα του. Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι το ανθρώπινο σώμα αντιδρά σε αυτή την ακτινοβολία, και παρόλο που οι αντιδράσεις αυτές δεν έχουν ακόμη μελετηθεί πλήρως, κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι η χρήση των κινητών τηλεφώνων απαιτεί προσοχή », εξηγεί ο Kononov.
Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για τα παιδιά και τις εγκύους. Σύμφωνα με τον Kononov, μικρότερης διάρκειας συνομιλίες και hands-free συσκευές είναι από τους ευκολότερους τρόπους για να μειώσετε την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
Μην κρατάτε το τηλέφωνό σας στην τσέπη. Φροντίστε να είναι σε μια τσάντα ή ένα πορτοφόλι, και λίγο πολύ μακριά από τα ζωτικά όργανα σας.
Πηγές:  buynongmoseeds + healthyfoodhouse
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα