Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Μήπως έχετε πεσμένη διάθεση για σεξ; Δείτε τα αίτια

Μήπως έχετε πεσμένη διάθεση για σεξ; Δείτε τα αίτια


Γράφει: Έλενα Μπρέγιαννη
Το άγχος, η εργασιακή ανασφάλεια αλλά η χαμηλή αυτοπεποίθηση είναι μερικοί από τους λόγους που οι άνδρες, χάνουν το ενδιαφέρον τους για ερωτικές περιπτύξεις.
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine «ένας στους πέντε άνδρες νιώθει ανασφάλεια για το μέγεθος των προσόντων του,γεγονός που επηρεάζει και τις αποδόσεις του».
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αύξηση καταγράφεται -εν μέσω κρίσης- στις επεμβάσεις επιμήκυνσης πέους και στη χώρα μας, καθώς η κακή αυτοεικόνα των ανδρών για τα προσόντα τους, προκαλεί προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.
Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που οδηγούν την ανδρική λίμπιντο σε πτώση;

Σύμφωνα με τους ειδικούς,το άγχος και η κατάθλιψη είναι τα βασικότερα ψυχολογικά αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας ακόμα και στους νεαρούς άνδρες.
Το πρόβλημα επιδεινώνεται και από τα πρότυπα που προβάλλονται στις πορνογραφικές ταινίες, οι οποίες δίνουν ανακριβείς εικόνες τόσο για το ιδανικό μέγεθος, όσο και για τη διάρκεια και τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών.
Το ροχαλητό είναι επίσης ένας λόγος.Μελέτη μάλιστα σε δείγμα 827 ανδρών που πραγματοποιήθηκε από την Κλινική Κλίβελαντ έδειξε ότι όσοι ροχαλίζουν έχουν φτωχότερη σεξουαλική ζωή.
Ένας ακόμη παράγοντας που φαίνεται ότι συμβάλει στο να χάνουν οι άνδρες το ενδιαφέρον τους για το σεξ είναι το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και η έλλειψη ύπνου.
Όπως τεκμηρίωσε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Τσέστερ στις ΗΠΑ, το σύνδρομο αυτό ευθύνεται για την κακή ποιότητα ύπνου με συνέπεια τα αποθέματα ενέργειας να εξαντλούνται γρήγορα.

Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν άμεσα τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού είναι τα προβλήματα στη σχέση.Οι συγκρούσεις συχνά μειώνουν την ψυχική και σωματική ενέργεια, τονίζουν Βρετανοί ψυχολόγοι.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα