Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Πώς να καθαρίσετε τα καμμένα λίπη από τις κατσαρόλες και τα τηγάνια σας!

Τα τηγάνια είναι αναντικατάστατα στην κουζίνα - μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μαγειρέψετε ένα ωραίο κομμάτι κρέας ή ένα υπερ-νόστιμο τηγανητό. Ωστόσο, όλοι μισούν το τμήμα καθαρισμού.
Μερικοί άνθρωποι εγκαταλείπουν ακόμη και την προετοιμασία του αγαπημένου τους πιάτου για να αποφύγουν το μπέρδεμα με τα γεμάτα λίπη πιάτα και κατσαρόλες.
πώς-να-καθαρισμού-ποτ-και-τηγάνια σας-από-τα καμένα λίπη
Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τα λαστιχένια γάντια σας και τα φορτωμένα με χημικά προϊόντα καθαρισμού, γιατί κάνετε περισσότερο κακό παρά καλό. Θα σας δώσω μερικούς απλά τρόπους για να καθαρίσετε τα τηγάνια και τις κατσαρόλες σας από όλη τη σταδιακή συσσώρευση λίπους.

1. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε στη μέση. Βάλτε λίγη μαγειρική σόδα στο καθένα από τα μισά κομμάτια. Τρίψτε την πατάτα στο τηγάνι άμεσα σαν να χρησιμοποιείτε ένα σφουγγάρι. Αυτό απαιτεί κάποια προσπάθεια, αλλά θα πρέπει να δείτε σύντομα κάποια αποτελέσματα.
2. Τα φακελάκια τσαγιού μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τα τηγάνια και τις κατσαρόλες σας. Πάρτε ένα φακελάκι τσαγιού που δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βάλτε το σε ένα τηγάνι με λίπη. Βεβαιωθείτε ότι το φακελάκι είναι ξηρό. Θα παρατηρήσετε πως το λίπος διαλύεται και απορροφάται από το φακελάκι τσαγιού. Περίπου 2 φακελάκια είναι αρκετά για να καθαρίσετε τα τηγάνια σας. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε είδος τσαγιού.
3. Πάρτε μια κατσαρόλα ή οτιδήποτε άλλο που είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να μπορεί να χωρέσει μέσα σε αυτήν το πιάτο. Προσθέστε 4-5 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Προσθέστε λίγο νερό και αφήστε να βράσει για 30-50 λεπτά.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να σκουπίσετε τυχόν υπολείμματα λίπους.
Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη προσπάθεια για τη μέθοδο αυτή, αλλά παίρνει κάποιο χρόνο. Είναι πιο βολική για σουρωτήρια, πιρούνια, κουτάλια, καπάκια και άλλα μαγειρικά σκεύη που είναι δύσκολο να καθαριστούν με ένα σφουγγάρι.
Πηγές: 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα