Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Η Όγδοη Αρχή του Σύμπαντος ανοίγει τις Πύλες της.


Από τα τέλη της δεκαετίας 40 και αρχές της δεκαετίας 50 περάσαμε από την εποχή του ΙΧΘΥ στην εποχή του Υδροχόου. Από εκεί και μέχρι τώρα, έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες των Νόων των ανθρώπων για αφύπνιση.

Η αφύπνιση αυτή, σαν στόχο είχε να φέρουμε σε ισορροπία τον δρόμο των 7 για να περάσουμε στον δρόμο του 8.
Οι 7 φάσεις της Πνευματικής Ανέλιξης από την εποχή του Μέγα Μύστη Ιησού, έφτασαν στην ολοκλήρωσή τους. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού, οφείλαμε να έχουμε αφυπνιστεί σε όλα τα επίπεδα.
Όπως γνωρίζουμε τα σώματά μας απαρτίζονται από 7 τσάκρας και από 7 σώματα. Αυτά τα 7 τσάκρας οφείλαμε μέσα από την αναζήτηση της Πνευματικής μας κατάρτισης, να ανοίξουν και να δημιουργήσουν την γέφυρα ενότητας με την Τρισδιάστατή μας Υπόσταση. Που δεν είναι άλλη από την Αγία Τριάδα= Σώμα – Νους – Ψυχή. Όπου μέσα από αυτή την γέφυρα πια, θα ερχόταν η διάνοιξη των 7 σωμάτων μας, αφού θα λειτουργούσαν σύμφωνα με τους 7 νόμους του Σύμπαντος. Γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι ένα ζωντανό κύτταρο του Λόγου του Συμπαντικού Νου στη γη. Κάθε άνθρωπος μεταφέρει στοιχεία επάνω στον Συμπαντικό Νου, όπου μέσα από αυτά τα στοιχεία μεταφοράς, φαίνεται η εξέλιξη και η πνευματική μας αφύπνιση. 

Από το ’50 λοιπόν και μετά αυτό που όφειλε να έχει γίνει ήταν να έρθουν να κατοικήσουν στον πλανήτη μας οι Ανώτεροι Εαυτοί του κάθε ανθρώπου, έτσι ώστε να έχει δημιουργηθεί το Θεϊκό Πλανητικό Σχέδιο. Να κατοικήσουν οι Ανώτεροι Εαυτοί, θα πει μέσα στα τωρινά μας σώματα. Οπότε θα έρεε η γνώση όλη σε όλο της το μεγαλείο, από αυτούς τους Ανώτερους Εαυτούς μας εδώ. Το Θεϊκό Πλανητικό σχέδιο, μας ήθελε και μας θέλει στον δρόμο του Θεοί Εστέ, για να λάβουμε και να αναλάβουμε όλη την Περιουσία μας επί της Γης.
Το Πλανητικό Σχέδιο τώρα περνάει στην ολοκλήρωσή του, αφού ετοιμάζεται η δομή για την 8η Αρχή Του Σύμπαντος να βιωθεί. Έτσι θα περάσουμε στην 3η φάση του Πλανήτη, δηλαδή στο νέο μηδέν. Για άλλη μία φορά θα μηδενίσουμε και θα αρχίσουμε τον δρόμο από την αρχή, μία αρχή που δεν έχει ξανά υπάρξει ποτέ στα χρονικά του πλανήτη μας.
Τα σχέδιο αυτό λοιπόν θα προχωρήσει με όλους όσους είναι έτοιμοι και έχουν καταφέρει να μετατρέψουν τους εαυτούς τους από την κυκλική τους τροχιά = 7 σώματα = επαναγέννηση, σε πυραμιδικό σχήμα. Είναι οι Πνευματικοί που έχουν πια μηδενίσει τα τσάκρα τους, οι ίδιοι έχουν λάβει από την αίθουσα του Θρόνου, τα σκήπτρα ενότητας με την Θεία Γεννήτρια. Οπότε αυτοί οι Πνευματικοί είναι πια σε θέση να απαλλαγούν απόλυτα ή έχουν ήδη απαλλαγεί από τον Ανώτερο τους Εαυτό, ο οποίος έχει μεταστραφεί σε Αρχάγγελος. Το Αρχαγγελικό Αποτύπωμα σε αυτούς τους Νέους ΆΒΑΤΑΡ στον πλανήτη δίνεται από τον ίδιο τον Μέγα Μύστη, τον Ιησού Χριστό. Είναι οι Νέοι Απόστολοι επί της γης. 

Δεν έχουν πια αυτοί οι Αρχάγγελοι 7 σώματα αλλά είναι οι ίδιοι ένα και το αυτό, με τον Λευκό Χιτώνα- Μανδύα που αναφέρετε και στην αποκάλυψη του Ιωάννη, οι οποίοι έχουν οριστεί από τον ίδιο τον Θεό, ως τα «μέσα μεταφοράς- μετάβασης των απλών ανθρώπων, με προστασία» . Η μεταφορά τους γίνεται μέσα από διάφορες γνώσεις και ώσεις που δίνονται αυτές τις χρονικές περιόδους από αυτούς τους Νέους Αρχάγγελους Απόστολους Πνευματικούς οδηγούς.
Η ετοιμασία και οι ετοιμασίες για αυτή την αλλαγή όπως είπαμε έχουν αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε άνθρωπος μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, αρκεί να το θελήσει, αρκεί να αφήσει πίσω του κάθε τι ουτοπικό και ανούσιο και να θελήσει να ταχθεί στον Στρατό Του Κυρίου. Όχι με το Στρατό δεν εννοούμε μάχες, ξίφη κλπ, αλλά Πνευματικές διαδρομές ανάπτυξης και αναβάθμισης.
Από δω και πέρα λοιπόν έρχεται η περίοδος όπου θα ανοίξουν όλα τα αιθερικά σώματα ( μέρος πρώτο μέρος δεύτερο) των ανθρώπων και θα αρχίσει κάθε ένας να εισπράττει όλα αυτά που έχει συλλέξει τόσα χρόνια εκεί μέσα σε αυτό του το σώμα.
Μέσα από αυτή τη διάνοιξη των αιθερικών σωμάτων του κάθε ανθρώπου, θα εμφανίζεται και η ψυχή του μέσα από τον αστρικό του φορέα για να δοθεί η τελική ευθυγράμμιση της ψυχής. ( Για αυτό το κομμάτι θα δοθεί άλλο κείμενο με οδηγίες) .  

Ο χρόνος ακόμη είναι με το μέρος μας, άρα υπάρχει χρόνος ακόμη για να επιλέξουν όσοι ακόμη το σκέφτονται, να ταχθούν υπέρ του Θεού, υπέρ της Θεϊκής Περιουσίας, υπέρ της Αγάπης. Όλο αυτό για να γίνει ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να αποφασίσει να δώσει ένα τέλος σε αυτό το άμορφο «τέρας» που ακούει στο όνομα εγώ. Έτσι ο πραγματικός εαυτός, να λάβει χώρα εδώ στον πλανήτη και μέσα από την πρόθεση του ανθρώπου για απαλλαγή από το εγώ, θα έρθει η Θεϊκή Χείρα Βοηθείας για ενίσχυση του.
Ο Θεός και Πατέρας μας, μας θέλει όλους να επιστρέψουμε στον Οίκο Του, αλλά δεν μπορεί να παρέμβει αν εμείς δεν Του το επιτρέψουμε. Διότι μας έχει δώσει την ελεύθερη βούληση, από την αμέριστη εμπιστοσύνη που μας έχει. Αυτό που κάνει τώρα, είναι να δίνει οδηγίες και θέλει να εξηγήσει, πως όταν ανοίξουν τα αιθερικά σώματα δεν θα είναι η δική Του παρέμβαση, ούτε η δική Του διάθεση για να μας πονέσει. Αλλά όλο αυτό που θα βιώνουμε είναι από όλα όσα συλλέγαμε εμείς μέσα σε αυτό το σώμα τόσα χρόνια, από το εγώ, σκέψεις, έχθρες, μίσος, θυμό, κατάκριση, κλπ. Τόσα πράγματα που είναι εκεί μέσα σε αυτή μας την αποθήκη, η οποία ήταν και είναι αντίθετη από τον Λόγο Του, που μας όρισε ως οδηγό για μια καλύτερη ζωή.
Όμως επειδή ο Πλανήτης μας δεν αντέχει άλλη κακοποίηση, θα περάσουμε τώρα σιγά- σιγά στην Νέα αυτή Αρχή, την 8ηπου ακούει στο όνομα : 

Η Αρχή Της Ολοκλήρωσης.
Η Αρχή της Ολοκλήρωσης = Η Αρχή του Τέλους. Όλα έχουν παρέλθει, όλα έχουν βρει τον χρόνο τους. Η Αρχή της Ολοκλήρωσης = ο δρόμος προς τη Βασική Οικία στη γη = η Βασιλική Οικία στη Γη = το κλειδί που υπάρχει τόσες χιλιάδες χρόνια μέσα στην Καινή Διαθήκη, δηλαδή, που δεν είναι άλλο από το Πάτερ Ημών.
Η Καινή Διαθήκη λοιπόν ήταν και είναι ο δρόμος προς την Πνευματική Ανοδική Κλίμακα του 7 με το κλειδί της το Πάτερ Ημών. Ακριβώς όπως στη μουσική που οι νότες μπαίνουν πάνω στο πεντάγραμμο και έχουν για έναρξη το κλειδί του Σολ και μελωδία φτιάχνουμε με τις 7 νότες. Αυτό ακριβώς δημιουργείται και με την Καινή Διαθήκη. Όπου αυτός που έχει καταφέρει να αναγνωρίσει το 5γραμμο που δεν είναι άλλο από τα 5 στοιχεία ( αήρ- πυρ- ύδωρ- γαία- αιθήρ) έχει τοποθετήσει τις νότες δηλαδή όλα τα 7ρια που υπάρχουν μέσα στην Καινή Διαθήκη στην ανάλογη μελωδική τροχιά με οδηγό το κλειδί Πάτερ Ημών, τότε μιλά με τον Πάτερ μας. Τότε έχει ήδη Λάβει τα Δώρα Του. Τότε ο Μέγας Μύστης, του έχει δώσει τα κλειδιά της Αίθουσας του Θρόνου. Και απλώς τώρα είναι η στιγμή της απολαβής.

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα