Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Τι λέει το σχήμα της κοιλιάς σας για την ικανότητά σας να χάσετε βάρος!

Θα σας δώσουμε οδηγίες για να απαλλαγείτε από μερικούς τύπους στομαχιών.
Θα πρέπει να αποκαλύψετε γιατί η κοιλιά σας είναι μεγαλύτερη, πριν από την έναρξη κάποιας ιδιαίτερης διατροφής.
Τι το σχήμα της κοιλιάς σας λέει για την ικανότητά σας να χάσετε βάρος
Θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στο τρόπο ζωής σας, έτσι ώστε να κάνετε κάποιες διορθώσεις με την κοιλιά σας. Εδώ είναι μερικά από τα είδη των στομαχιών:

1. Επίπεδη κοιλιά 

Οι άνθρωποι των οποίων η δουλειά τους διατηρεί καθιστούς όλη την ώρα βιώνουν αυτό το είδος της κοιλιάς. Επίσης, προκαλείται από την κατανάλωση τροφίμων με ζάχαρη, άσπρου ψωμιού και ζυμαρικών. Είναι εύκολο να μειωθεί αυτό το είδος της κοιλιάς, απλώς αλλάζοντας τη διατροφή και αποβάλλοντας σοδιούχα ροφήματα, γλυκά, λευκό αλεύρι και αλκοόλ από αυτήν.

2. Κοιλιά άγχους (χαμηλό στομάχι)

 Συσχετίζεται με ανθρώπους που υποφέρουν από προβλήματα πέψης και φούσκωμα. Όταν ο οργανισμός είναι κάτω από πίεση, παράγεται κορτιζόλη , η οποία είναι η ορμόνη που ενισχύει τον οργανισμό να κολλήσει το λίπος γύρω από την κοιλιά. Το πρόχειρο φαγητό, η παράκαμψη των γευμάτων και η καφεΐνη είναι οι κύριοι παράγοντες για αυτό το είδος του στομάχου. Θα πρέπει να καταναλώνετε μικρότερα γεύματα, να μειώσετε τα τσιγάρα και την καφεΐνη και να χαλαρώσετε.

3. Χαμηλή κοιλιά σε κοκαλιάρικο άνθρωπο

Αυτό το είδος της χαμηλής κοιλιάς είναι κοινό για τις μητέρες και τις γυναίκες που είναι αφιερωμένες στην καριέρα τους με πολλές εργάσιμες ημέρες. Τρώνε εν κινήσει και συχνά το ίδιο φαγητό. Πολλοί κοκαλιάρηδες άνθρωποι με έντονη σωματική δραστηριότητα αντιμετωπίζουν χαμηλή κοιλιά. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το είδος της κοιλιάς θα πρέπει να εξισορροπήσετε τη διατροφή σας, το οποίο σημαίνει να καταναλώνετε διαφορετικά συστατικά και πιο πολύχρωμα γεύματα. Χαλαρώστε το σώμα σας στα βουνά μια φορά στο τόσο.
Πηγές:

 www.fhfn.org
makeyourlifehealthier

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα