Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Αντιμετωπίστε τα ξηρά, σκασμένα πόδια με μαγειρική σόδα

Τα ξερά, σκασμένα και ροζιασμένα πόδια δεν είναι καθόλου ελκυστικά, και ειδικά το καλοκαίρι, όταν δεν μπορείτε να κρύψετε τα πόδια σας σε κάλτσες.
Μην πανικοβάλλεστε, έχουμε την ιδανική λύση για εσάς! Δεν χρειάζεται να πληρώσετε μια μικρή περιουσία σε ινστιτούτα αισθητικής, και αυτή η απλή, θεραπεία στο σπίτι θα κάνει τα πόδια σας λεία και όμορφα!
θεραπεία-ξηρό ραγισμένο-πόδια-με-μπέικιν σόδα
Συστατικά Στοιχεία:
  • 4-5l ζεστό νερό
  • 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα
  • σφουγγάρι μαλακό απολέπισης/ βούρτσα / ελαφρόπετρα
  • ενυδατική κρέμα
  • αιθέριο έλαιο λεβάντας (προαιρετικό)
Και αυτά είναι λίγο πολύ ό, τι χρειάζεστε!
Προσθέστε τη σόδα στο ζεστό νερό και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί. Για ένα ωραίο άρωμα και μια πραγματική θεραπεία spa, προσθέστε μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας.
Έχει ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα, που ανακουφίζει εκείνους που μόλις επέστρεψαν στο σπίτι από την εργασία. 

Ενυδατώστε τα πόδια σας για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια, πάρτε μια βούρτσα, σφουγγάρι ή ελαφρόπετρα και τρίψτε καλά την ''ραγισμένη'' περιοχή στα πόδια σας.
Εφαρμόστε μία στρώση από την ενυδατική γλυκερίνη σας, ή απλά επικαλύψτε τα πόδια σας με λίγο λάδι καρύδας ή βαζελίνη. Βάλτε τις κάλτσες σας για να ''σφραγίσετε'' την υγρασία.
Αν αποφασίσετε να κάνετε την θεραπεία πριν τον ύπνο, κοιμηθείτε με τις κάλτσες. Κάντε τη θεραπεία μία ή δύο φορές την εβδομάδα, και μόλις η κατάσταση των ποδιών σας βελτιώνεται, μπορείτε να το κάνετε δύο φορές το μήνα για όλη το καλοκαίρι.
Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, κάντε μια παχιά πάστα χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα και λίγο νερό. Κάντε επάλειψη στα πόδια σας πριν τα τρίψετε με το σφουγγάρι!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα