Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ασύμμετρη απειλή

Τον ατελείωτο έχει η Εβδομάδα των Παθών για τη χώρα μας, αφού μπορεί να τελείωσε το Πάσχα αλλά η κατάλυση της Δημοκρατίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, παρά τις κραυγές αγωνίας του Μετώπου Κοινής Λογικής των πασοκοβενιζελικών-κρυφοσαμαρικών-ποταμίσιων νεοφιλελέδων που είναι η τελευταία όαση ψυχραιμίας μέσα στην έρημο των αναρχοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Για όσους δε γνωρίζουν, αναφέρω ότι η Δημοκρατία μας απειλείται από δύο ανοιχτά μέτωπα, αφού μόλις σήμερα άδειασε η Πρυτανεία από τους 15 τρομοκράτες που την είχαν μετατρέψει σε χασισοφυτεία, ενώ 2 εκατομμύρια τζιχαντιστές βρίσκονται ακροβολισμένοι στα παράλια της Τουρκίας περιμένοντας να εισβάλουν στη χώρα μας για να τη λεηλατήσουν.

Σύμφωνα με κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, η κατάληψη στην Πρυτανεία έληξε ειρηνικά, αφού ύστερα από πολιτισμένο διάλογο μεταξύ των καταληψιών και του χρυσαυγίτη διμοιρίτη των ΜΑΤ Δαρείου - που βρίσκεται ακόμα στη θέση του -, οι κουκουλοφόροι συμφώνησαν να βγάλουν τις κουκούλες και να περάσουν στον εαυτό τους χειροπέδες μετανοώντας για τα εγκλήματά τους.

Κατάληψη τέλος. Ζωή μαγική. Με Πρώτη Φορά Αριστερά ακόμα και το πανεπιστημιακό άσυλο θα σπάει με τρόπο παραμυθένιο.

Δυστυχώς, τα νέα που έρχονται από τα σύνορα δεν είναι το ίδιο καλά, αφού όλο και περισσότεροι ξένοι από την αραπιά εγκαταλείπουν κάθε μέρα τις χώρες τους για να έρθουν και να λιαστούν στις πλατείες της πατρίδας μας, με αποτέλεσμα να μας κρύβουν τον αθάνατο ελληνικό ήλιο. 



Έλεος πια! Έτσι ασπρουλιάρηδες θα βγούμε στις παραλίες; Δεν τους φτάνει τόση μαυρίλα που κουβαλάνε; Σπίτια τους γρήγορα. 

Μάλιστα, ο βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Ορφανός έγραψε στο τουίτερ ότι "δεν μπορεί να εξαρτάται η εισροή μεταναστών από το πώς πηγαίνουν οι εμπόλεμες ζώνες". Δίκιο έχει ο ατάλαντος ηθοποιός. Δεν μπορεί να εξαρτάται η εκροή Ελλήνων επιστημόνων από το πώς πηγαίνει η ελληνική οικονομία. Να κάτσουν εδώ και να πεθάνουν από την πείνα.

Εν τω μεταξύ, εκεί στο Ποτάμι ακόμα να μάθουν τη διαφορά μεταξύ μετανάστη και πρόσφυγα; Προφανώς, δεν το γράφει πουθενά το Κόκκινο Βιβλίο του Σταύρου.

Κινούμενος το ίδιο μήκος κύματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι "δεν έχει συμβεί κάποιο γεωπολιτικό γεγονός στην ευρύτερη περιοχή που να δικαιολογεί αυτήν την αύξηση των ροών που παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες". Δίκιο έχει και ο Κούλης. Δε θυμάμαι να έγινε κανάς σεισμός ή κανά τσουνάμι εδώ γύρω. Μόνο κάτι εμφύλιοι και μερικές ψιλοαιματοχυσίες σε Λιβύη, Σουδάν, Σομαλία, Παλαιστίνη, Ιράκ και Συρία. Μικροπράγματα. 

Καμία σχέση με τον Εθνάρχη Καραμανλή που έδιωχνε κόσμο για να μειώσει τα ποσοστά ανεργίας.

Το έχουμε πει αλλά το ξαναλέμε: Οι ξένοι δεν ήταν ποτέ πρόβλημα στην Ελλάδα. Αυτοί που ενοχλούν κι ενοχλούσαν πάντα είναι οι φτωχοί. Οι πλούσιοι ξένοι ονομάζονται επενδυτές που συνεισφέρουν στην ελληνική οικονομία, ενώ οι φτωχοί ξένοι αποκαλούνται μετανάστες που δε μπορούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία και πρέπει να φύγουν. 

"Εγώ δεν είμαι ρατσιστής, εξάλλου έχω πολλούς φίλους μετανάστες, αλλά το κακό έχει παραγίνει, δε χωράμε όλοι." 

Πολύ σωστή αυτή η παρατήρηση. Τα ίδια λέει και ο Καρατζαφέρης. Αφού δε χωράμε λοιπόν όλοι, μπορούν οι ελληναράδες που περισσεύουν να μας αδειάσουν τη γωνιά και να πάνε στην Αλάσκα που έχει άπλα.

"Μα εδώ είναι η πατρίδα μου! Θα με διώξουν από τη χώρα που γεννήθηκα;" 

Ακού, μικρέ Μιχαλολιάκο. Το χώμα που πατάς δε σου ανήκει. Σε φιλοξενεί. Δεν υπάρχουν πατρίδες. Είσαι πολίτης του κόσμου σε προσωρινή δανεική χώρα. Είσαι εν δυνάμει πρόσφυγας και μετανάστης. Αρκεί ένα γύρισμα της τύχης για να βρεθείς στη θέση αυτών που αποκαλείς "εισβολείς".

"Ναι αλλά μας κλέβουν τις δουλειές! Έχουμε κρίση! Η ελληνική οικονομία δε μπορεί να τους αντέξει άλλο."

Ε ναι! Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Ελλάδα έχει γεμίσει από Σύρους και Σομαλούς επιστήμονες που καταλαμβάνουν θέσεις σε πανεπιστήμια και νοσοκομεία, αναγκάζοντας έτσι τους Έλληνες να πηγαίνουν στο εξωτερικό, όπου είναι περιζήτητοι, και να κάνουν περιουσίες χάρη στο ελληνικό δαιμόνιο. Αυτοί δεν κλέβουν τη δουλειά κανενός Γερμανού ή Βέλγου.

Και για να τελειώνουμε με αυτό το ακροδεξιό παραμύθι - που εξυπηρετεί άριστα τον καπιταλισμό:

Όσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχουν και μετανάστες κι όσο υπάρχουν πόλεμοι θα υπάρχουν και πρόσφυγες. Ευτυχώς για τους δυτικούς, οι ανατολίτες δεν είναι αχόρταγα τομάρια. Μπορούν να ζήσουν και με λίγα. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Δύση, βασική υπεύθυνη των εχθροπραξιών που αναγκάζουν αυτούς τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, είναι να τους περιθάλψει. 

Αφού τους στερεί τα όνειρα και το μέλλον, οφείλει να τους εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή ζωή. Έχει κερδίσει από τους πολέμους πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που απαιτούνται για τη φροντίδα τους. 

Πώς άλλωστε έγιναν τα κράτη της Δύσης πλούσια και ισχυρά εξαρχής; Καταπιέζοντας τους αδύναμους φυσικά. Στήνοντας πολέμους στις χώρες τους. Κλέβοντας τον πλούτο τους.

Δε γίνεται να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση πλούτου αλλά όχι ανθρώπων. 

Δε γίνεται να συνεχίσουμε άλλο έτσι.

Είναι ύβρις απέναντι στον Άνθρωπο.

Και η νέμεσις θα είναι ανελέητη.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Παρακολουθώ με κέφι κάθε βράδυ τα χυδαία δελτία ειδήσεων που αφιερώνουν τουλάχιστον μισή ώρα μιλώντας για την ασύμμετρη απειλή των μεταναστών. Ελάχιστα διαφέρουν από το Μακελειό του χρυσαυγίτη Στέφανου Χίου. Τα μπουρδέλα των ολιγαρχών αποκαλούν την Ελλάδα "αποθήκη ψυχών". Είναι η αγαπημένη τους φράση. Λες και μιλάνε για αποθήκη με παλιατζούρες που πρέπει να αδειάσει. Το κακό για μας είναι ότι αν φύγουν όλες αυτές οι "ψυχές" θα μείνουμε μόνοι μας με κάτι σκουπίδια σαν τον Μπογδάνο και τον Πρετεντέρη. Και τότε καήκαμε. Πρέπει επειγόντως να στείλουμε στον αγύριστο κάθε λογής τρέμηδες και πορτοσάλτηδες. Αλλιώς δε θα ανασάνουμε ποτέ. Αυτοί είναι η πραγματική ασύμμετρη απειλή. Για πάντα αντιφασίστες, για πάντα αντιρατσιστές, για πάντα μισάνθρωποι σε αυτή τη σάπια κοινωνία.)


thethreemooges
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα