Τρίτη 21 Απριλίου 2015

"Πώς έσωσα τον γάμο μου κάνοντας σκληρό σεξ"

Ο όρος BDSM, που ίσως έχετε ακουστά, είναι τα αρχικά των εξής λέξεων: Bondage (που σημαίνει δέσιμο), Dominance (δηλαδή κυριαρχία), Sadism (σωστά μαντέψατε, σημαίνει σαδισμός) και  Masochism (που, συγχαρητήρια και πάλι, ναι, σημαίνει μαζοχισμός).  Στο βρετανικό site The independent, δημοσιεύτηκε ένα κείμενο που μας τράβηξε την προσοχή. Μια μαμά, η Jessica Cocker, έγραψε για το πώς ο κόσμος του BDMS, των σκληρών δηλαδή ερωτικών παιχνιδιών, όχι μόνο τη συνεπήρε, αλλά έσωσε τον γάμο της.
"Με τον άνδρα μου γνωριστήκαμε όταν ήμασταν κι οι δύο πολύ νέοι. Και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Πριν ακόμη παντρευτούμε, η σεξουαλική μας ζωή περιελάμβανε σεξουαλικά παιχνίδια, πιο... σκληρά. Έτσι, τα ερωτικά παιχνίδια κυριαρχίας βρήκαν εύκολα τον δρόμο για την κρεβατοκάμαρά μας. Πριν ακόμη ανακαλύψουμε το BDSΜ,το μεταξύ μας σεξ δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί «γλυκό».

Το σεξ δεν ήταν κάτι που απασχολούσε τις συζητήσεις μας και εξαιτίας αυτής της έλλειψης επικοινωνίας σχετικά με τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις μας σιγά σιγά απομακρυνθήκαμε. Ξεκινήσαμε να νιώθουμε ότι δεν μας συνδέει τίποτα πια. Ένα χρόνο μετά το γάμο μας, αποφασίσαμε να έχουμε ανοιχτή σχέση για να ανανεώσουμε το γάμο μας. Τελικά, η απόφαση κατέληξε στο να απομακρυνθούμε ακόμη περισσότερο.
Και τότε ανακάλυψα την κοινότητα του BDSM. Ανακάλυψα ενθουσιασμένη ότι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν εμένα, που διψούσαν για πληροφορίες και ήθελαν τα μάθουν τα πάντα γι΄αυτό. Ο σύζυγός μου ήταν στην αρχή διστακτικός και, φυσικά, ανησυχούσε για την σωματική μου ακεραιτότητα. Όμως, αφού του έδειξα μερικές από τις πηγές που είχα καταφέρει να βρω, συμφώνησε να το δοκιμάσουμε. Αρχικά, η kinky λίστα μας, περιελάμβανε φετίχ και σεξουαλικά παιχνίδια ρόλων. Αυτή ήταν η αρχή της εξερεύνησης των φαντασιώσεων που μοιραζόμασταν.
Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα –άλλα μας άρεσαν και άλλα όχι- και τελικά καταλήξαμε κι οι δύο ότι προτιμούμε το παιχνίδι της κυριαρχίας και της υποταγής, με ό,τι αυτό μπορεί να συμπεριλάμβανε: δεσίματα, λίγη βία και πολλά αξεσουάρ.
Πάντα συζητάμε τι μας αρέσει και τι είναι εκτός ορίων και ποτέ δεν κάνουμε κάτι στο κρεβάτι πριν το συμφωνήσουμε. Έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιούμε κάποιες λέξεις ασφαλείας που μας επιτρέπουν να σταματάμε ο ένας το άλλον όταν νιώθουμε άβολα μ' αυτό που συμβαίνει και πάντα συζητάμε διεξοδικά όσα συμβαίνουν στο κρεβάτι μας.
Με το BDSM οικοδομήσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Έχοντας μια ειλικρινή και πλήρη σεξουαλική ζωή με τον άνδρα μου, εξελίχθηκα σε καλύτερη σύζυγο, μαμά και φίλη."
από Ζωή Αποστολάκη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα