Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Βαθύ μυστήριο με τον καλοντυμένο σκύλο που βρέθηκε στην κατοχή της Βίκυς Σταμάτη!


Πολύ μεγάλο προβληματισμό έχει προκαλέσει στις αστυνομικές αρχές ο σκύλος που είχε στο πλάι της η Βίκυ Σταμάτη την ώρα της σύλληψή της.
Το αρσενικού γένους σκυλί που καθόταν ακριβώς δίπλα από το παγκάκι της Εκκλησίας του Χαϊδαρίου όπου και εντοπίστηκε η δραπέτισσα μάνα ήταν ντυμένο με την τελευταία λέξη σκυλίσιων ρούχων της Luis Vuitton.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αστυνομικών που συνέλαβαν τη Βίκυ Σταμάτη, το εκκεντρικό τετράποδο κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από τον κορμό ενός εκ των δέντρων στα οποία η συλληφθείσα είχε γράψει διάφορα αινιγματικά μηνύματα.

Για κακή του τύχη όμως, ένα μεγάλης έντασης γάβγισμα στο οποίο και προέβη κατά τη διάρκεια της αστυνομικού εφόδου το οποίο και ερμηνεύεται ως αυθόρμητο από τις αρχές, στάθηκε η αιτία του άμεσου εντοπισμού του από τα λαγωνικά της ΕΛ.ΑΣ.
Για καλή τύχη μάλιστα της κοινωνικής ασφάλειας και της δημόσιας τάξης, οι γυναίκες που συμμετείχαν στην επιχείρηση ήταν κάποτε σκύλες και έτσι είχαν φροντίσει να έχουν μαζί τους και τις ειδικές χειροπέδες που χρησιμοποιούνται από την ΕΛ.ΑΣ. για τις περιπτώσεις αξιόποινων τετραπόδων.
Έτσι, η σύλληψη του σκύλου πραγματοποιήθηκε αμέσως και χωρίς απρόοπτα.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αρνείται πεισματικά μέχρι στιγμής κάθε εμπλοκή του σκύλου στην απόδρασή της και μέσω του συνηγόρου της ζήτησε από την Φιλοζωική Εταιρεία να επέμβει άμεσα προκειμένου να αφεθεί ελεύθερο.
Το ντύσιμο όμως του σκύλου είναι αυτό που κάνει τις αστυνομικές αρχές να υποστηρίζουν ότι το εκκεντρικό ζώο δεν αποκλείεται όχι μόνο να συνέργησε στην απόδραση της κυρίας Σταμάτη αλλά να ήταν και αυτό που σχεδίασε σπιθαμή προς σπιθαμή όλο το οργανωμένο σχέδιο απελευθέρωσης αυτής.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. ο καλοντυμένος σκύλος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης γάτας, γεγονός που ενισχύει την άποψη των αστυνομικών ότι πρόκειται για ένα κατά συρροή εγκληματικό ζώο το οποίο ενδέχεται να έχει ρόλο- κλειδί στην υπόθεση.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι ίσως πρόκειται για ένα από τα δεκάδες κομματόσκυλα που είχε στην επιρροή του ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ΠΑΣΟΚ.
Όλα όμως πρόκειται να ξεκαθαριστούν στην απολογία του σκύλου στον εισαγγελέα που έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωί.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα