Κυριακή 19 Απριλίου 2015

«Συνδεδεμένα» μωρά για περισσότερο ύπνο



Ο καλύτερος τρόπος για να ενταχθεί το νεογέννητο σας εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα στην Οργουελιανή μας εποχή, είναι να το καλωδιώσετε από την πρώτη μέρα που θα ΄ρθει σ’ αυτόν τον πολύ περίεργο πλέον κόσμο!

Με 199 δολάρια παίρνετε το κιτ το οποίο περιλαμβάνει:
Τρία φορμάκια με αισθητήρες στο ύφασμα κι ένα σκληρό πλαστικό κύτταρο -μια χελώνα με ενεργοποιημένο bluetooth- για να μεταδίδει τα δεδομένα τα οποία παρακολουθεί -την αναπνοή των βρεφών, τις κινήσεις του σώματος, την ποιότητα ύπνου- και μεταδίδει τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο με μια εφαρμογή στο smartphone σας.

MIMO
Η “έξυπνη” αυτή εφαρμογή, υπόσχεται καλύτερη ποιότητα ύπνου για τα βρέφη και τους γονείς.
Δεν υπόσχεται όμως αν αυτά τα βρέφη δεν κερδίσουν με την ακτινοβολία της και τον… αιώνιο ύπνο! Αυτό, δεν θα ήταν καθόλου καλή διαφήμιση για το “καινοτόμο” αυτό προϊόν, που εντάσσεται στις καινοτόμες ιδέες που αποκαλούν ως “βιώσιμη ανάπτυξη” γιατί… δεν ρυπαίνει το περιβάλλον!!!
Τα μωρά, θεωρούνται ότι επιβαρύνουν το περιβάλλον ως νέοι πολίτες του πλανήτη και είναι άκρως ανεπιθύμητα πλέον. Τι άλλο θα σκεφτούν; Πολλά! “Έξυπνες΄συσκευές για ηλίθιους ελεγχόμενους πολίτες της εποχής του Όργουελ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα