Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Το λεμόνι στην υπηρεσία της ομορφιάς!

Το λεμόνι χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική, προσθέτοντας μια νόστιμη γεύση, αλλά είναι επίσης γνωστό και χρησιμοποιείται ευρέως, για τις ιδιότητές του, στην υγεία και, βεβαίως, στην ομορφιά. Αυτό το φρούτο έχει απολυμαντικές και στυπτικές ιδιότητες, και ενεργεί σαν ένα φυσικό λεύκανσης για το δέρμα και τα μαλλιά. 

7 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε λεμόνια για την ομορφιά
Σας παρουσιάζουμε τους καλύτερους 7 τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεμόνια για την ομορφιά:

1. Το λεμόνι ενυδατώνει τα χείλη σας

7 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα λεμόνια για ομορφιά1

Πολλοί παράγοντες και προϊόντα επηρεάζουν την υγεία των χειλιών σας, κάνοντάς τα να φαίνονται ξηρά. Απλώστε λίγο χυμό λεμονιού στα χείλη σας πριν πάτε για ύπνο. Τα συστατικά του προάγουν την ενυδάτωση.

2. Χρησιμοποιήστε λεμόνι για το δέρμα της μασχάλης

Το λεμόνι καθαρίζει τις μαύρες κηλίδες από το σώμα και την ίδια στιγμή ενεργεί ως φυσικό αποσμητικό. Το κιτρικό οξύ του λεμονιού είναι υπεύθυνο για την καταστροφή των βακτηρίων που προκαλούν κακοσμία. Ανακατέψτε αλεύρι βρώμης με χυμό λεμονιού και λίγο μέλι. Εφαρμόστε την προκύπτουσα πάστα στις μασχάλες σας, και αφήστε την να δουλέψει για 1 ώρα.

3. Εξαλείψτε τα σπυράκια με ένα λεμόνι

7 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα λεμόνια για ομορφιά3

Τα λεμόνια είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για την καταπολέμηση των ενοχλητικών σπυριών, επειδή καθαρίζουν βαθιά το δέρμα και προωθούν την αποβολή των τοξινών. Τρίψτε λίγο λεμόνι στο δέρμα σας και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά. Εάν πρόκειται να εκτεθείτε στον ήλιο, μην χρησιμοποιήσετε αυτή τη θεραπεία. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει κηλίδες. Τα λεμόνια έχουν αντιβακτηριδιακές και στυπτικές ιδιότητες που προάγουν την απομάκρυνση της περίσσειας του ελαίου και των αποβλήτων στο δέρμα.

4. Το λεμόνι φροντίζει το δέρμα

Τα λεμόνια κάνουν καλό στο δέρμα, ειδικά των ανθρώπων που υποφέρουν από λιπαρό δέρμα. Σφίξτε το λεμόνι και χρησιμοποιήστε σπρέι ή ένα κομμάτι βαμβάκι για να το εφαρμόσετε άμεσα στο πρόσωπό σας. Πριν πάτε στο κρεβάτι απλώστε τα λεμόνια, και μην εκθέτετε τον εαυτό σας στον ήλιο. Το λεμόνι, και οι στυπτικές του ιδιότητες, βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση του δέρματος και  προωθεί την υπερβολική αποβολή του ελαίου.

5. Χρησιμοποιήστε το λεμόνι ως λευκαντικό νυχιών και δυναμωτικό

7 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα λεμόνια για Beauty5

Το λεμόνι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για την περιποίηση των νυχιών, καθώς προωθεί την ενίσχυση και την εξάλειψη των κηλίδων στα νύχια. Συνδυάστε λίγο χυμό λεμονιού με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Στη συνέχεια εφαρμόστε στα νύχια σας.

6. Χρησιμοποιήστε λεμόνι για να μειώσετε και να βελτιώσετε τις κηλίδες

Πολύ αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση και τη βελτίωση της εμφάνισης των κηλίδων είναι να εφαρμόσετε λίγο χυμού λεμονιού στην πληγείσα περιοχή και να την αφήσετε να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια να ξεπλύνετε. Κάντε αυτή τη θεραπεία το βράδυ, γιατί η έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες.

7. Χρησιμοποιήστε το λεμόνι για να ελαφρύνετε τα μαλλιά σας

7 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα λεμόνια για Beauty7

Αυτή είναι μία από τις πιο δημοφιλές χρήσεις ομορφιάς του λεμονιού. Έχει αποδειχθεί ότι το λεμόνι μπορεί να παράγει καλά αποτελέσματα. Αν θέλετε να ελαφρύνετε τα μαλλιά σας και να τους δώσετε λάμψη, απλώστε χυμό λεμονιού στα μαλλιά σας και εκθέστε τα στον ήλιο. Κάνετε αυτό τουλάχιστον μία φορά κάθε επτά ημέρες για καλά αποτελέσματα.
Πηγές:

 healthybiofood
makeyourlifehealthier

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα