Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ντόρα η Πεμπτοφαλαγγίτισσα


Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι, παρά το αίτημα της Ντόρας Μπακογιάνη να παραιτηθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης από Υπουργός Οικονομικών, αυτός την έγραψε στα παπάρια του και παραμένει στη θέση του.

Μάλιστα, η μεγαλύτερη από τις 3 κόρες του Κόμη Δράκουλα, εκτός από την παραίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη από το Υπουργείο Οικονομικών, ζήτησε και την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά από τη Νέα Δημοκρατία, την παραίτηση του Μπάρακ Ομπάμα από το Λευκό Οίκο και την παραίτηση του Βίτορ Περέιρα από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Η κα Μπακογιάννη χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Υπουργού Οικονομικών, λέγοντας ότι τα παπάρια του είναι υπερφυσικά μεγάλα και χωράνε πολλούς ακόμα, με αποτέλεσμα να μη χαμπαριάζει από τις απειλές των δανειστών, υπονομεύοντας έτσι τις προσπάθειες της Πέμπτης Φάλαγγας στην Ελλάδα που εργάζεται νυχθημερόν για τα συμφέροντα των Γερμανών.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλεσε τον Γιάνη Βαρουφάκη βαρίδι για τη χώρα, επισημαίνοντας τον κίνδυνο ο Γιάνης Βαρουφάκης να πάρει την πρωτοκαθεδρία από τo Μητσοτακέικο που αποτελεί βαρίδι για την Ελλάδα τα τελευταία 150 χρόνια.



Η κα Μπακογιάννη είπε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι νάρκισσος και νομίζει ότι είναι το κέντρο του κόσμου, σε αντίθεση με την ίδια που αισθάνεται πολύ μόνη γιατί έχει τον ανθρωποδιώχτη.

Σύμφωνα με τη Ντόρα Μπακογιάννη, αν ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε την ελάχιστη αίσθηση πατριωτισμού θα είχε παραιτηθεί, οπότε καταλαβαίνουμε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει μηδενική αίσθηση πατριωτισμού, αλλιώς θα είχε πέσει από καμιά ταράτσα καιρό τώρα.

Πάντως, η Ντόρα Μπακογιάννη, μέσα στο παραλήρημά της κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, είπε και κάτι σωστό. Είπε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης δε θα έχει προσωπικό πρόβλημα κι αν χρειαστεί μπορεί να επιστρέψει στις διαλέξεις του.

Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το μεγαλύτερο ατού του Γιάνη Βαρουφάκη.

O Γιάνης Βαρουφάκης δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, οπότε δεν τον απασχολεί να είναι αρεστός στους ψηφοφόρους - αν και είναι.

Δεν έχει πολιτικό παρελθόν, ώστε να ενδιαφέρεται για το πολιτικό του μέλλον.

Επίσης, όποιος πιστεύει ότι ο Γιάνης Βαρούφακης δρα αυτόνομα, κόντρα στον Πρωθυπουργό και το επιτελείο της Κυβέρνησης, είναι εντελώς καθυστερημένος.

Έχει πλάκα να βλέπεις θλιβερά τυπάκια σαν την Ντόρα Μπακογιάνη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που αν δεν είχαν το επώνυμο που έχουν, δε θα καθάριζαν ούτε τις σκάλες του Συντάγματος, να μιλάνε ακόμα νομίζοντας ότι ο λόγος τους έχει κάποια βαρύτητα.

Βέβαια, φταίνε για αυτό και οι Έλληνες πολίτες που συνεχίζουν να ψηφίζουν αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα και προστάτεψαν χριστοφοράκηδες, αντί να τους στείλουν με συνοπτικές διαδικασίες σπίτια τους να κοιτάνε τα ταβάνια.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει κι ο ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίσει πού ακριβώς το πάει και να μας το πει, γιατί προς το παρόν φαίνεται να πηγαίνει στα τυφλά και δε ξέρουμε τί μας γίνεται.

Ο κόσμος έχει αρχίσει ήδη να κουράζεται κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει ακόμα να τον πάρει με το μέρος του.

Και χωρίς τον κόσμο, αυτή η Κυβέρνηση δεν έχει μέλλον. Ο κόσμος είναι το μόνο που της απομένει. Όλοι οι άλλοι είναι εναντίον της.

by To Skouliki Tom

(Aνήθικο δίδαγμα: Είναι αδύνατον πλέον να παρακολουθήσεις την επικαιρότητα. Εγχώρια και ξένα ΜΜΕ μεταδίδουν τις πιο εξωφρενικές ειδήσεις επικαλούμενα αξιόπιστες πηγές τις οποίες δε μπορείς ούτε να διασταυρώσεις, ούτε να διαψεύσεις. Σε αυτό το μεσαίωνα της ενημέρωσης, η ανάγκη ειλικρίνειας από πλευράς Κυβέρνησης γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο επιτακτική. Με συνεντεύξεις στου Χατζηνικολάου πάντως δε γίνεται δουλειά.)


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα