Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «G» ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ!


Έχει τρελλαθεί το σύμπαν εδώ και 30 χρόνια με το μαγικό και τόσο μυστηριώδες σημείο «G» στον κόλπο μέσα της γυναίκας. Ψάχνουν όλοι να το... βρουν για να γνωρίσουν και για να προσφέρουν την υπέρτατη σεξουαλική ηδονή στην γυναίκα κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Και δεν το εντοπίζουν πού να είναι... κρυμένο αυτό το «G», που πήρε το όνομά του από τον Γερμανό γυναικολόγο Ernst Grafenberg. Αυτός το «ανακάλυψε»(;) το 1950 και, τελικά, το έκανε γνωστό ευρέως η Αμερικανίδα σεξολόγος Beverly Whipple.

Πόλεμος! Τργώγονται σαν τα σκυλιά γυναικολόγοι και ειδικοί επιστήμονες για το αν πράγματι υπάρχει ή, όχι το περιβόητο «G». είναι υπαρκτό υποστηρίζουν κάποιοι, κι αν ερεθιστεί με το πέος ή το δάκτυλο οδηγεί σε σούπερ οργασμό. Από την άλλη είναι αρκετοί οι επιφυλακτικοί, που αμφισβητούν την ύπαρξη του «G» στο επάνω τοίχωμα, ακριβώς πίσω από το κόκκαλο, στο τρίχωμα του αιδοίου, όπως το έχουν... ανακαλύψει οι υποστηρικές του. Περισσότερο φανατικοί είναι οι επιστήμονες που θεωρούν μύθο το «G». Μια απάτη.


Να μιλήσει ο αποδυτηριάκιας. Όλο το μουνί είναι μία ακαταμάχητη ερωτική ζώνη. Αυτό ξέρω εγώ. Μου φθάνει και μου περισσεύει. Δεν θα με τρελλάνουν οι δόκτωρες και οι βραβευμένοι καθηγητές, που άλλοι λένε ότι ναι μεν υπάρχει το «G», όμως όχι σ' όλες τις γυναίκες. Άλλοι ότι υπάρχει αλλά δεν... βρίσκεται. Άλλοι ότι είναι μία... εφεύρεση από την ανεκπλήρωτη επιθυμία γυναικών που δεν φθάνουν στον οργασμό.

Στο παιχνίδι μπήκαν και βιολόγοι, και ψυχολόγοι. Και λένε ότι το «G» προκαλεί άγχος σε γυναίκες και σε άνδρες, που το... ψάχνουν. Και όσες δεν το βρίσκουν αισθάνονται ότι τους «λείπει».

Κάτι άλλο. Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο. Λέμε. Γιατί, ρωτάω, το έστησε, αν πράγματι το έστησε το «G». Κι αν το έβαλε το καυλωτικό «G» στο μουνί γιατί το έκρυψε ο μεγαλοδύναμος. Για να μην το βρούμε. Τότε, γιατί έφτιαξε την γυναίκα και με «G», ρωτάω.

Συμπέρασμα. Παίξτε τη μπάλλα σας αδιαφορώντας εντελώς αν υπάρχει το «G». θα μας τρελλάνουν. Έχω βγάλει το σλιπάκι της, έχω μπροστά μου τον Παράδεισο και θα ψάχνω το κλειδί του αγίου Πέτρου για να μπω μέσα;

 apodytiriakias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα