Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

H ...«ANTΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ»!

Γράφει η Amodini Κωστάκη

Δεν έχω καμιά σχέση με τους κρεττίνους της Βουλής.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν με εκπροσωπούν και δεν με αντιπροσωπεύουν.

Είναι άσχετοι από μένα, ξένοι, δεν έχουμε τίποτα κοινό.

Δεν αναγνωρίζω σ' αυτούς τίποτα δικό μου, ούτε στην ουσία ούτε στην ...επιφάνεια όσων μ'απασχολούν.

Ο τρόπος που διαλέγονται, που επικοινωνούν δεν με αφορά, δεν απεικονίζει τίποτα δικό μου.

Οι πολιτικοι που με κυβερνούν δεν είναι άνθρωποι που σέβομαι ή εκτιμώ. Είναι ασήμαντα ανθρωπάκια, χωρίς επαφή με τις εξώφθαλμες αδυναμίες τους, δειλά,άπληστα, εγωκεντρικά, ναρκισσευόμενα και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ για την επιβίωση μου, για την προστασία των δικών μου συμφερόντων, για τα οποία υποτίθεται ότι έχουν εκλεγεί από μένα!

Δεν τους αξίζει το δικαίωμα να με εκπροσωπούν. Είναι απλά γελοία υποκείμενα.

Ακόμη και οι καλύτεροι από αυτούς χάνουν την αξιοπρέπεια τους πέφτοντας στο επίπεδο των υπόλοιπων.


Κανένας τους δεν έχει το στοιχειώδες πνευματικό βάθος, την συγκρότηση και το κύρος, το κέντρο βάρους, να σταθεί μπροστά στους υπόλοιπους και να πει: ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ! Η χώρα αυτή κρέμεται από μια κλωστή και σείς παίζετε τις κουμπάρες και πλακώνεστε, όπως τα πιτσιρίκια στην αυλή του νηπιαγωγείου;

Δεν έχετε ίχνος αυτοσεβασμού; Ιχνος υπευθυνότητας; Τόσο πολύ έχετε μπουκωθεί όλοι από την απληστία σας για χρήμα και δόξα και το μόνο που σας νοιάζει είναι η διαιώνιση της εξουσίας σας; Με αηδιάζετε!

Αν εσείς δεν έχετε τα...αυγά να βάλετε ένα όριο, την αυθεντική κόκκινη γραμμή στην ανοησία σας, τα έχω εγώ και οι άνθρωποι που σας έχουν σιχαθεί όπως εγώ. 

Οι άνθρωποι που έχουν εναλλακτικές λύσεις, ζουν σύμφωνα με αυτές, που έχουν ηθικούς κανόνες και ζουν σύμφωνα με αυτούς, που έχουν ποιότητα στις σχέσεις τους και ήθος, ζουν και δημιουργούν σύμφωνα μ'αυτά και ο φόβος μήπως χάσουν τα κεκτημένα τους δεν τους αγγίζει. Οχι τόσο που ν'αλλοτριωθούν και να μεταλλαχθούν!

Η ελληνική πολιτική σκηνή είναι ένα φτηνιάρικο B movie. Με "άντρες" χωρίς τσαγανό και γυναίκες χωρίς ψυχή. Ολοι αυτοί είναι απίστευτα λίγοι για να εκπροσωπήσουν άξιους ανθρώπους που παλεύουν να δημιουργήσουν κάτι καλό και περνούν απαρατήρητοι!

Είναι κατάντια μια ολόκληρη χώρα να μην ξέρει τι της ξημερώνει και τα ανθρωπάκια με τις καρέκλες να παίζουν τους πολιτικούς στα κανάλια και να κάνουν χαρτοπόλεμο για το ποιος "εφαγε" τα περισσότερα, όταν η δικαιοσύνη όλους τους ξεπλένει και τους βγάζει αθώες περιστερές.

Η δική μου "αντρική γραμμή" είναι η ανάληψη προσωπικής ευθύνης για το ποια είμαι.

Με ΕΝΦΙΑ ή χωρίς ΕΝΦΙΑ, με αφορολόγητο κάτω από 12.000 ευρώ ή χωρίς, με ευρώ ή με γρόσι, στην ΕΕ ή εκτός ΕΕ, με ένσημα ή χωρίς ένσημα, με λεφτά ή χωρίς λεφτά, με εκπροσώπους στη Βουλή ή χωρίς.

 apodytiriakias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα