Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Κάνοντας zoom στο αντρικό μόριο!

Κάνοντας zoom στο αντρικό μόριο!Αναμφίβολα αποτελεί τον καλύτερο φίλο της γυναίκας στο σεξ, αλλά και στον άντρα ειδικά για την αυτοπεποίθηση του, παρολ’ αυτά υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν ξέρουμε γι’ αυτό ή τα έχουμε μάθει λάθος. Εμείς σας ξεκαθαρίζουμε αλήθειες και ψέματα γύρω από το αντρικό μόριο!
Αλήθειες και μύθοι για το αντρικό... μόριο!
Πολλές γυναίκες, πιστεύουμε πως όταν ο άντρας τελειώνει ταυτόχρονα έρχεται και σε οργασμό. Τελικά όσες το πιστεύουμε αυτό είμαστε βαθιά νυκτομένες...
Κάνουμε λάθος να συγχέουμε την εκσπερμάτωση με τον οργασμό. Η εκσπερμάτωση είναι απλά μια φυσική εκτόνωση του σώματος που δεν έχει καμία σχέση με την συναισθηματική κλιμάκωση. Παρόλ’ αυτά στους άντρες τις περισσότερες φορές συμπίπτει.

Κάτι άλλο που οι περισσότερες νομίζουμε, είναι πως έτσι και διεγερθεί, η εκσπερμάτωση είναι θέμα χρόνου να συμβεί.  Κάνουμε όμως λάθος. Αν η ολοκλήρωση έχει συμβεί λίγα λεπτά πριν, μπορεί να ξαναέχει στύση πολύ σύντομα, όμως δύσκολα θα εκσπερματώσει γιατί το σώμα του χρειάζεται χρόνο για να ξαναπαράγει το απαιτούμενο σπέρμα.
Αυτός ο μύθος και η μανία ταυτόχρονα για το μέγεθος του πέους είναι εντελώς λάθος. Άντρες και γυναίκες πιστεύουν πως όσο μεγαλύτερο είναι το πέος τόσο καλύτερο είναι το σεξ. Λάθος, λάθος μέγα λάθος! Αν θέλετε να ξέρετε, αυτό που κάνει καλύτερο το σεξ, δεν είναι το μέγεθος του αλλά η ποιότητα της στύσης του! Σκεφτείτε λογικά, τι να το κάνεις ένα μεγάλο πέος αν δεν μπορεί να το σηκώσει ούτε... μασίστας;!
Αν έχετε ακούσει την ατάκα «Τον στραμπούληξα» ή ο καλός σας, σας προειδοποιήσει λέγοντας σας «Πρόσεχε μην μου το στραμπουλήξεις», να ξέρετε ότι δεν σας κάνει πλάκα. Είναι αλήθεια.
Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί αν δεν προσέξετε και το σεξ είναι πολύ δυναμικό και ζωώδες. Ως γνωστό το πέος έχει ευλυγισία, παρόλ’ αυτά μπορεί να υποστεί μια... «μικροζημιά» που επουλώνεται μέσα σε λίγες μέρες, αλλά και μεγαλύτερη που θα γίνει εμφανής από τον πόνο και το μαύρο-μπλε χρώμα του.
Αν έχει πέσει στην αντίληψη σας ότι οι όρχεις του αγαπημένου σας δεν έχουν το ίδιο μέγεθος, δεν έχετε πρόβλημα στην όραση σας! Είναι κάτι φυσιολογικό και συμβαίνει στους περισσότερους άντρες. Συγκεκριμένα, ο αριστερός όρχις είναι μεγαλύτερος από το δεξί.
Στην περίπτωση που ο αγαπημένος σας έχει μόνο έναν όρχι, αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχεί ή να σας σοκάρει. Το φαινόμενο είναι σύνηθες και δεν υστερεί πουθενά και ειδικά στο κομμάτι της γονιμοποίησης.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα