Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Νίκησε τον καρκίνο: του έδωσαν 18 μήνες ζωής και έγινε εντελώς καλά με αυτή τη συνταγή!

Ο David Hibit, ένας 33χρονος από το Staffordshire, διαγνώστηκε με καρκίνο του λεπτού εντέρου, και οι εκτιμήσεις των γιατρών ήταν ότι είχε μόνο 18 μήνες ζωής. 
Αντιθέτως, θεραπεύτηκε.
Κυττάζει στο μέλλον για μια ευτυχισμένη ζωή μαζί με την οικογένειά του, έχοντας θεραπευτεί πλήρως από την φοβερή ασθένεια.
ο-beat-καρκίνο-που-έδωσαν-τον-18-μήνες-από-ζωής-και-ο-ο-εντελώς-cured-με-αυτή-συνταγή
Ο David ισχυρίζεται ότι θεράπευσε πλήρως τον εαυτό του επωφελούμενος του εξαίσιου ελαίου κάνναβης, το οποίο κοστίζει περίπου £ 50 ανά γραμμάριο σε τοπικούς αντιπροσώπους.

Τόνισε, επίσης, ότι οι φίλοι του συνεχώς προσπαθούσαν να τον πείσουν να δοκιμάσει το λάδι κάνναβης, αλλά εκείνος αρνιόταν. Δεν ήταν λάτρης αυτού του είδους των θεραπειών. Αλλά όταν τελικά συνειδητοποίησε ότι η χημειοθεραπεία απλά τον σκότωνε, και δεν είχε τίποτα περισσότερο να χάσει, αποφάσισε ότι δεν θα συμβιβαστεί με το γεγονός ότι επρόκειτο να πεθάνει.
Μετά από μερικές αποτυχίες στις θεραπείες, εξαντλώντας τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία, και έπειτα από χειρουργική επέμβαση του λεπτού εντέρου τον Μάρτη του 2013, ο ίδιος πιστεύει ότι το μόνο πράγμα που τον βοήθησε ήταν η κάνναβη.
Όταν ανακάλυψε ότι έχει θεραπευτεί ο καρκίνος και ήταν σε άριστη κατάσταση υγείας, παντρεύτηκε την Χέδερ (26), μια κοπέλα με την οποία ήταν σε σχέση για έξι χρόνια.
Παρά το γεγονός ότι η Βρετανικό Ινστιτούτο για την πρόληψη του καρκίνου έχει πλήρη επίγνωση ότι ασθενείς χρησιμοποιούν κάνναβη ως φάρμακο, δεν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα